Mesajul politistilor pentru soferii suparati pe controalele din trafic – “Draga soferule, noi, cei care monitorizam traficul cu aparatele radar, iti cerem sa nu te superi. Dorinta fiecarui politist e sa imparta zambete, nu amenzi”
Last Updated on 29/08/2017 by Iulian Gavriluta

IPJ BuzauPolitistii rutieri le cer conducatorilor auto sa nu se supere pentru aparatele radar deoarece ei sunt in trafic pentru a-i proteja si spun ca dorinta fiecarui agent este "sa imparta zambete si nu amenzi". 

 

Mesajul de pe Facebook al Politiei Romane:

"Draga soferule,

Noi, cei care monitorizam, zilnic, traficul auto cu aparatele radar aflate in dotarea Politiei Romane, iti cerem sa nu te superi - facem acest lucru pentru ca tinem la tine si la familia ta. Nu este placut sa mergi la rudele victimelor accidentelor rutiere si sa le dai vesti proaste. Dorim ca fiecare participant la trafic sa ajunga in siguranta, acolo unde isi doreste. Iti marturisim ca dorinta fiecarui politist aflat in strada e sa imparta zambete si nu amenzi. Pentru ca avem incredere in tine ca te poti purta pe soselele din Romania la fel cum te porti in tarile pe care le vizitezi, te asiguram ca suntem in trafic pentru a te proteja!"

E.S.