FOTO – Suflu nou in jandarmeria buzoiana. Festivitate de predare-primire a comenzii unitatii in prezenta colonelului Cucos Sebastian – Inspector General al Jandarmeriei Romane

IJJ Buzau 2Un eveniment deosebit de important a avut loc vineri, 25 august, la Inspectoratul Judetean de Jandarmi Buzau: predarea-primirea comenzii unitatii prin trecerea in rezerva a colonelului MICHETEN Florinel ,inspectorul-sef al unitatii.

 

Cu aceasta ocazie s-a desfasurat ceremonialul militar de predare-primire a comenzii si a drapelului de lupta al unitatii, de la colonelul Micheten Florinel catre locotenent-colonel Cueru Virgil Ioan, ofiter imputernicit sa exercite functia de inspector-sef al Inspectoratului de Jandarmi Judetean Buzau pentru o perioada de 6 luni. Evenimentul s-a desfasurat in prezenta colonelului Cucos Sebastian, imputernicit inspector general al Jandarmeriei Romane, a membrilor comisiei stabilite la nivelul Inspectoratului General al Jandarmeriei Romane, ofiteri superiori din cadrul Jandarmeriei Romane, a colectivului de cadre al IJJ Buzau si al altor invitati. De asemenea, la ceremonie au participat oficialitati judetene si locale, intre care vicepresedintele Consiliului Judetean – Romeo Lungu, subprefectul Sorin Gheorghe, viceprimarul municipiului – Ionut Apostu , seful IPJ Buzau – Comisar Sef Pantazi Laurentiu. Am putea spune conducere noua, tanara si profesionista la carma jandarmeriei buzoiene, asta in contextul in care noul sef la IJJ Buzau, locotenent-colonel CUERU Virgil are 38 de ani si o bogata experienta in arma dar si a imputernicitului pentru functia de Prim Adjunct al Inspectorului Sef locotenent-colonel PAVEL Daniel Cristian in varsta de 43 de ani de asemenea cu o bogata experienta in jandarmerie. La inceput de drum in conducerea jandarmeriei buzoiene le dorim sanatate si putere de munca, misiuni usoare, sa se intoarca in cazarma de fiecare data putand raporta cu mandrie: MISIUNE INDEPLINITA!

A.D.

IJJ Buzau