LIVE – UPDATE NU SE MAI PLATESTE APA METEORICA. RAZBOIUL APEI METEORICE CONTINUA – INTALNIRE “DEGEABA” LA ORA 11:00, Adunarea Generala a ADI „Buzau 2008”. Vezi aici de ce totul este o…”vrajeala”
Last Updated on 25/08/2017 by Iulian Gavriluta

AG ADI 2008In temeiul prerogativelor conferite de art. 19 alin (1) si art. 11, litera d) din Statutul Asociatiei, Presedintele Asociatiei, dl. Petre Emanoil Neagu reprezentant al Consiliului Judetean Buzau, a CONVOCAT Adunarea Generala a Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara “Buzau 2008",  vineri,  25.08.2017, ora 11.00, la Sala D. Filipescu, Consiliul Judetean Buzau, bdu.l Balcescu, nr. 48, cu urmatoarea ordine de zi:

 

 

1. Avizarea modificarii Actului Constitutiv al Companiei de Apa SA Buzau prin infiintarea de noi puncte de lucru: 

  • Avizarea deschiderii punctului de lucru Gospodaria de Apa Magura, situata in sat Magura str. M. Viteazu, nr. 201, com Magura, jud Buzau.
  • Avizarea deschiderii punctului de lucru Gospodaria de Apa Ciuta, situata in sat Ciuta str. Ciucului FN, com Magura, jud Buzau.
  • Avizarea deschiderii punctului de lucru Gospodaria de Apa Naeni. situata in sat Naeni com Naeni, jud Buzau.
  • Avizarea deschiderii punctului de lucru Gospodaria de Apa Fintesti, situata in sat Fintesti, com Naeni, jud Buzau.
  • Avizarea deschiderii punctului de lucru Gospodaria de Apa Cozieni, situata in sat Cozieni, com Cozieni. jud Buzau.
  • Avizarea deschiderii punctului de lucru Gospodaria de Apa Padina, situata in sat Padina str. Mare FN, com Padina, jud Buzau.
  • Avizarea deschiderii punctului de lucru Gospodaria de Apa Calvini, situata in sat Calvini, com Calvini, jud. Buzau.

2. Avizarea Regulamentului de Organizare si Functionare al Companiei de Apa referitor la modificarea Organigramei datorita infiintarii de noi puncte de lucru.;

3. Avizarea mentinerii nivelului valoric pentru “Serviciul de preluare apa uzata vidanjata deversata in statiile de epurare apa uzata".

4. Aprobarea participarii Asociatiei ADI „Buzau 2008”, la constituirea unei Federatii.

5. Aprobarea modificarii art. 196 din Regulamentul serviciului de alimentare cu apa si canalizare, referitor la cantitatea de apa meteorica, preluata de reteaua de canalizare.

6. Aprobarea Scrisorii de asteptari privind functia de Director Economic in cadrul Companiei Apa S.A. Buzau.

7. Diverse.

 De ce este totul o..."vrajeala"? Simplu - NU SE VA PUTEA MODIFICA NIMIC! DEOCAMDATA, SITUATIA CREDEM CA VA RAMANE NESCHIMBATA CU TOATE declaratiile sforaitoare si pompoase de partid (in marea lor majoritate facute fara tragere de inima la PSD, ci doar de gura proasta a lui Donald Tom). Din ce cauza credem asta? 1. Acordurile si reglementarile europene nu permit modificari, 2. UAT-urile participante la discutia ADI - in afara de Buzau, nu au votat mandatarea unui reprezentant in ADI care sa ceara asa ceva 3. Chiar daca ADI va fi de acord cu asa ceva, respectiva hotarare va trebui sa intre in dezbatere publica 30 de zile, 4. Pretul facturii la apa va creste, deoarece CAB va trebui sa acopere respectivele pierderi rezultate din neplata apei meteorice...

A.M.

TRANSMITEM LIVE INTALNIREA DE LA ORA 11:00!

UPDATE - Potrivit Presedintelui ADI "Buzau 2008", Petre Emanoil Neagu, a precizat ca "Solicitarea vis a vis de eliminarea platii apei meteorice a venit de mult timp, au trebuit facuti toti pasii legali ca sa ajungem la aceasta hotarare. S-a diminuat cantitatea de apa meteorica. S-a ajuns la aceasta hotarare prin care persoanele fizice, inclusiv asociatiile de proprietari nu vor mai plati aceasta cota de apa meteorica si se va diminua cu 30% aceasta cota in facturile agentilor economici, persoane juridice. Asadar , cota de apa meteorica nu a fost exclusa la plata pentru agentii economici dar nu va mai fi platita de populatie.""Legea ne obliga, se pot modifica coeficientii de scurgere tinand cont de un anumit standard, daca se iau toate hotararile si aprobarile necesare renuntam, nu eu renunt, asta s-a hotarat. Lumea trebuie sa stie ca nu exista nicaieri in lume  canalizari astfel proiectate incat sa poata prelua toata apa care se scurge atunci cand ploua. Ar trebui sa construim o strada numai cu canale si grilaje de scurgere. Veniturile companiei vor fi diminuate, au fost ani secetosi in care nu a fost nicio incasare pentru acest serviciu. Nu se plateste, nu prestam acest serviciu", a precizat Directorul CAB, Ionel Tescaru.