FOTO/VIDEO – “Asfalt tango” in Buzau – cu Donald Tom. Vezi cum se asfalteaza pe ploaie si cu “cele mai noi utilaje” – maturica si bidonul!
Last Updated on 24/08/2017 by Iulian Gavriluta

gropi asfaltMarea asfaltare a inceput in Buzau cu stangul (nu cu stanga pentru ca Donald Tom, actualul edil, nici nu stii in ce parte este pe esicherul politic). Ca este asa se vede clar – s-a inceput tarziu, haotic si pe interese. Zilele acestea puteti observa “marea asfaltare” pe langa Scoala nr 5 si fostul sediu PDL – probabil Tomita ii rasplateste prietenului sau de halat metalurgic – Cezar Preda, ajutorul din CLM si de la alegeri (ca doar nu credeti ca PSD a luat Primaria…haida de!).

 

Cum se face aceasta intarziata turnare de covor asfaltic? Pe ploaie (atentie – asfaltul pus nu e din acela special – care se poate pune pe ploaie!), cu gauri (vezi foto/video) si cu “cele mai noi tehnologii” – maturica si bidonul! Ieri, reporterii News Buzau s-au deplasat in zona si au observant “marea tehnologie” a maturicii si bidonului. Ce s-a mai observat? Guri de canal si aerisiri de la conductele de gaze care nu sunt la nivel – vechea problema la romani: nu sunt in stare sa faca totul la acelasi nivel! Ca sa nu mai vorbim de bordurile vechi si strambe lasate la locul lor si turnat asfaltul pe langa ele?! Curiosi de stadiul problemei, am intrebat si noi pe viceprimarul Ionut Apostu de “mersul lucrurilor” si amabil, asa cum il stie toata lumea (vom vedea cand va ajunge primar in locul lui Tom, daca va ramane in acest fel!) ne-a raspuns ca toate lucrurile vor arata la final asa cum trebuie…”gaurile” din covorul asfaltic fiind doar pentru ca nu s-a turnat “stratul doi”… Sa-i dam crezare deocamdata, totusi puteti aprecia si dumneavoastra cum e cu asfaltarea pe ploaie si cu gropile din sosea…

I.G.

 

{vsig}asfalt-tango-Donald-Tom{/vsig}

 

https://www.youtube.com/watch?v=AhiSXc044gU