Cu 8000 de lei pensie in buzunar, uitand cu desavarsire de juramintele militare, colonelul Danut Nicolae de la ISU Buzau face predarea-primirea comenzii in Piata Dacia. Iesirea e tot pe usa din dos colonele…
Last Updated on 24/08/2017 by Iulian Gavriluta

NicoLAE ISU BZOfiterii si subofiterii structurilor militare romane care au iesit la pensie au, in realitate, pensii firesti pentru munca prestata, doar o casta privilegiata de generali sau colonei care au servit tuturor partidelor la guvernare ajungand la pensii nesimtite.

 

Din varii motive si sub diverse pretexte, au fost inventate tot felul de criterii pentru augmentarea in cascada a pensiei de baza, ca militar. Criterii pe care le indeplinesc doar cativa privilegiati, din moment ce au fost inventate exact pentru ei, dandu-li se putere de lege, tocmai pentru a fi aproape imposibil de eliminat. Din aceasta “casta” face parte si Colonelul Danut Nicolae care pana mai ieri a condus Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta “Neron Lupascu” Buzau. A condus doar pe hartie in realitate ISU Buzau a mers din devotamentul angajatilor si nici decum din directivele conducerii care a fost una dintre cele mai dezastruoase. Cum modificarile legii pensiilor i-ar fi adus diminuarea “cascavalului” colonelul Danut Nicolae nu a ezitat nicio clipa sa nu fuga urgent cu dosarul la minister si sa fie pensionat. Ce juraminte militare, ce apararea tarii cu pretul vietii, ce deontologie, ce respect pentru arma? Aiurea, fiti seriosi, nu a avut niciodata asa ceva. Si daca mai trebuia inca o dovada ca asa este iata ca a dat-o prin pensionare. RUSINEE! Poate este intr-un ceas bun, am scapat de un las si de un neprofesionist, si poate noua comanda a ISU Buzau va da dovada de tot ceea ce inseamna MILITAR si SISTEM MILITAR. Si ca sa vedem grandomania, parvenismul, fariseismul in toata splendoarea, predarea-primirea comenzii ISU Buzau se va organiza luni, 28.08.2017, incepand cu ora 12.00 pe platoul din Piata Dacia. Tot ii multumim lui Dumnezu pentru ceva, ca ai apucat colonele sa iesi la pensie cu acest grad (si asa este prea mult) si nu ti-ai dus la indeplinire (pe cai mai putin ortodoxe) visul de a te vedea general. Atunci predarea primirea o faceai in Piata Constitutiei!

I.G.