Ce mai fac parlamentarii buzoieni? Vezi aici ultima declaratie a deputatului PMP Adrian Mocanu
Last Updated on 23/08/2017 by Iulian Gavriluta

Adrian Mocanu BZ"Jos labele de pe Justitie! Lasati presedintele tarii in pace. Nu ignorati vointa a peste 6 milioane de votanti!

Asist cu stupoare cum astazi s-a atins apogeul unei incercari de “lovituri” la statul de drept prin insasi mana care al trebui sa-l protejeze: JUSTITIA. Astazi, 23 august 2017, PSD vrand parca sa marcheze nu prin defilare si lozinci comuniste aceasta zi nefasta in istoria tarii a dat un atac la Presedintie prin propunerile de modificare a legilor justitiei.

 

Tudorel Toader vrea ca Presedintele Romaniei, sa fie exclus din procedura de numire a sefilor DNA, DIICOT si a Procurorului General . Printre alte propuneri se doreste si ca  Inspectia Judiciara sa se subordoneaza politic. Asadar, sunt vizate legile 303/2004 (statutul judecatorilor si procurorilor), 304/2004 (privind organizarea judiciara) si 317/2004 (privind CSM), nu insa si Codul penal - amnistia, gratierea si abuzul in serviciu. Ca totul sa fie in chipul cel mai stalinist cu putinta, Tudorel Toader a refuzat la finalul conferintei de presa de astazi sa raspunda intrebarilor jurnalistilor si a anuntat ca a refuzat invitatiile tuturor televiziunilor pentru a vorbi despre propunerile de modificare a legilor justitiei, prezentate astazi. Cu toate ca aceste propuneri vor fi dezbatute si nu poate fi vorba despre adoptarea prin OUG ramane o intrebare: pana unde vor merge cei de la Putere in incercare lor de a subordona Justitia unor interese de grup si de partid? Cu succese sau nu, presedintele tarii a fost votat de peste 6 milioane de romani…cu vointa lor ce facem?

Deputat PMP Buzau,

 Adrian Mocanu"