DUBLA LANSARE DE CARTE a scriitoarei Emilia Amariei – Un eveniment al ASCIOR Buzau organizat la Centrul Cultural „Al. Marghiloman”
Last Updated on 22/08/2017 by Iulian Gavriluta

ASCIORIubitorii de lectura si nu numai sunt invitati la o dubla lansare de carte a scriitoarei Emilia Amariei din Targu Mures, joi, 24 august incepand cu ora 17.00 la Centrul Cultural „Al. Marghiloman”. Invitatul de onoare al evenimentului este Excelenta Sa, George Calin, poet si diplomat.

Vor conferentia profesor Dumitru Danaila si profesor Aurel Anghel.,,In calitate de membru fondator al ASCIOR Buzău,mă simt onorat ca împreună cu echipa și domnul președinte Nicolae Musat,sa fim organizatori ai acestui eveniment cultural,dedicat distinsei doamne scriitor Emilia Amariei,din Tg Mures.La eveniment,va participa in exclusivitate si Excelenta Sa,George Calin,poet și diplomat.Speram că această dublă lansare sa fie un succes de netăgăduit și marcant pentru societatea buzoiana.Este nevoie de cultură in Buzău,de promovare a adevăratelor valori românești”, a precizat Marius Vlasceanu, membru fondator ASCIOR Buzau.

E.S.