LIVE – “Am depus contestatie la minister si voi demara procedurile in instanta” – Florina Stoian – Sef ISJ Buzau. Inspectorul Scolar General Profesor Florina Stoian sustine o conferinta de presa (FOTO/VIDEO)
Last Updated on 21/08/2017 by Iulian Gavriluta

Conferinta ISJ BuzauVineri, 18 august, sefii inspectoratelor scolare din 13 judete - Caras-Severin, Ialomita, Ilfov, Braila, Buzau, Vrancea, Constanta, Sibiu, Olt, Arad, Tulcea, Mehedinti si Calarasi - au fost revocati din functie de ministrul Educatiei, Liviu Pop.

 

Potrivit surselor de presa, ordinele de revocare au fost trimise pe adresa inspectoratelor judetene vineri seara, prin fax, si urmeaza sa intre in vigoare peste 15 zile, conform legii. O parte dintre inspectorii-sefi reclama insa nereguli, spunand ca nu au avut loc anterior cercetari disciplinare care sa justifice revocarea lor din functie. Contacta de reporterul News Buzau la momentul respectiv, sefa ISJ Buzau, Florina Stoian, a precizat ca nu a existat niciun motiv intemeiat pentru revocarea sa din functie, neexistand sesizari care sa reprezinte cauza revocarii.

A.D.

UPDATE - "Ordinul este transmis vineri sera pe fax. Incepand cu data de 4.09.2017 se revoca din functie Inspectorul General Scolar Profesor Florina Stoian cu aceeasi data inceteaza si contractul de management eu avand un contract in urma concursului sustinut pentru aceasta functie. contractul fiind 27 mai 2016 datele din prezenta revocare nefiind conforme dar vom vedea ce decide instanta. In revocare sunt stipulate trei motive de revocare care nu sunt nici pe departe motive intemeiate", a precizat Florina Stoian. 

Ordin revocare 1

 

Ordin revocare 2

 

Ordin revocare 3

 

Ordin revocare 4