FOTO – Magazinele din Buzau au trecut la sezonul soldarilor. Vezi aici ce chilipiruri ale brandurilor gasesti pe rafturi
Last Updated on 21/08/2017 by Iulian Gavriluta

SoldariDin luna iulie pana in septembrie, comerciantii care au notificat autoritatile pot sa-si lichideze stocurile cu articole specifice sezonului cald, astfel ca practica reduceri substantiale.Pe langa promotiile si reducerile practicate in general in aceasta perioada, comerciantii mai au la dispozitie, din aceasta luna, o noua metoda de accelerare a vanzarilor: soldarea.

 

Este o metoda de lichidare a stocurilor cu articole de vara (in special tricouri, pantaloni scurti, fuste, rochii , incaltaminte, dar si echipament sportiv), astfel ca ne putem astepta la reduceri masive de preturi. Pentru magazinele din centrele comerciale din Buzau startul reducerilor nu mai are loc la inceputul lunii august, ci imediat dupa inceputul lunii iulie. Unii comercianti au anuntat reduceri de pana la 70% pentru intreaga luna august, iar altii sustin ca ofera discounturi pana la sfarsitul lunii septembrie.  Reducerile incep de la 30% si ajung si pana la 70%. Unele branduri din Aurora Mall Buzau de exemplu, au inceput reducerile de la inceputul lunii iulie. Printre ele firmele Orsay, NewYorker, CCC, InterSport sau Deichmann. De asemenea cu reduceri semnificative si promotii greu de refuzat vin si brandurile H&M, C&A, Takko din zonele comerciale ale municipiului. In campaniile de reduceri sunt implicate majoritatea magazinelor acoperind o gama larga de produse dar cele mai cautate raman cele de imbracaminte, incaltaminte si accesorii de moda. Si cum nu se vor termina reducerile vor incepe alte promotii si oferte pentru inceputul anului scolar. Asadar, daca sunt bani se gaseste pe ce sa fie cheltuiti deci SPOR LA SHOPPING!

A.M.

Soldari 3

 

Soldari 2

 

 

Soldari 1