CONCURENTA ACERBA la Casa Judeteana de Pensii Buzau. Peste 50 de candidati pentru cele trei posturi scoase la concurs

CJP BuzauCasa Judeteana de Pensii Buzau, cu sediul in Aleea Industriilor nr.1, organizeaza, in perioada 12.09.2017 - 14.09.2017, concurs de recrutare pentru ocuparea functiilor publice de executie vacante de:

1. consilier, clasa I, grad profesional debutant in cadrul Serviciului Plati Prestatii si Pensii Internationale;

2. inspector, clasa I, grad profesional debutant in cadrul Serviciului Financiar Contabilitate, Achizitii Publice si Arhiva;

3. consilier juridic, clasa I, grad profesional debutant in cadrul Serviciului Juridic, Resurse Umane si Informatica;

I. Probele stabilite pentru concursul de recrutare:

  • selectarea dosarelor de concurs ale candidatilor;
  • proba scrisa;
  • interviul;

Il. Conditiile de desfasurare ale concursului de recrutare: dosarele de inscriere la concurs s-au depus pana la data de 16.08.2017, inclusiv iar in urma selectiei pentru functia de consilier juridic s-au inscris 10 candidati ale caror dosare au fost admise, pentru functia de consilier la Serviciul de Plati, Prestatii si Pensii Internationale s-au inscris 27 de candidati, in urma selectiei au fost admise 25 de dosare iar pentru functia de inspector debutant in cadrul Serviciului Financiar –Contabilitate s-au inscris 21 de candidati toti fiind admisi.

Probele de concurs, se vor desfasura astfel:

  • proba scrisa in data de 12.09.2017, ora 10.00;
  • interviul, pentru candidatii declarati admisi la proba scrisa, in data de 14.09.2017, ora 10.00;

Asadar o concurenta acerba pentru posturile scoase la concurs de catre Casa de Pensii Buzau. Fie ca cei mai bine pregatiti profesional sa castige concursul iar „interesele de culise” sa fie lasate la o parte.

Rezultatele selectiei de dosare pot fi consultate aici: http://cjpbuzau.ro/wp-content/uploads/2017/08/REZULTAT-SELECTIE-DOSARE.pdf

A.M.