UPDATE FOTO – Facatura marca Toma – 10 afaceristi romani prezenti…restul masoni! BUZOIENII DE PRETUTINDENI vin astazi la „ZILELE DIASPOREI” organizate de Primaria Buzau si Donald Tom
Last Updated on 18/08/2017 by Iulian Gavriluta

Zilele DiasporeiLuna august este deja cunoscuta de toti romanii ca luna concediilor pentru romanii din afara tarii. Primaria Buzau serbeaza in acest an Zilele Diasporei şi a invitat buzoienii de pretutindeni, vineri, 18 august acasa. Evenimentul este planificat sa inceapa de la ora 11:00 in sediul primariei, în Sala Stan Săraru.

 

Potrivit invitatiei postate pe site-ul Primariei Buzau „Municipiul Buzău are nevoie de oameni cu iniţiativă şi ne dorim să-i aducem pe buzoienii din diaspora mai aproape de comunitatea natală. Aceştia pot avea un rol major în dezvoltarea locală şi pot sprijini conectarea puternică a oraşului la oportunităţile din alte ţări. Învităm pe această cale românii care trăiesc în străinătate şi au venit în vacanţă, pe cei care s-au întors în Buzău definitiv şi pe cei de acasă, să vină şi să participe la discuţii, pentru că ne dorim să cunoaştem părerea lor despre dezvoltarea municipiului Buzău şi despre ce s-ar putea îmbunătăţi în oraşul nostru. Vom discuta despre oportunităţile de afaceri locale, despre cum le puteţi valorifica, dezvolta, finanţa şi cum puteţi lega parteneriate. Evenimentul este organizat cu sprijinul RePatriot şi ne propunem să încurajăm dezvoltarea locală cu ajutorul experienţei acumulate peste hotare a buzoienilor noştri.”

A.M.

UPDATE - Facatura marca "Donald Tom" - asa zisii buzoieni plecati - total 10 participanti - sunt de fapt afaceristi cu care primarul vrea sa incheie parteneriate... personale. Atat si nimic mai mult. Printre participanti este si un popa din Pisa - Barcelona si mai multi reprezentanti ai IMM-urilor, printre care si masonul Davidescu (sef la "Origini Carpatice"). Dupa cum il stim, Donald Tom a inceput sa se laude cu vizitatorii lui de la Targul Dragaica ..."unii chiar si din Burchina Faso...". 

 

{vsig}foto-diaspora{/vsig}