Arhiepiscopia Buzăului și Vrancei se ofuscheaza de stirile aparute in mass media legate de o posibila legatura sexuala intre IPS Ciprinel Crasnel si alti episcopi homalai. Vezi cum ameninta cu instanta nevrednicul arhiepiscop!
Last Updated on 18/08/2017 by Iulian Gavriluta

IPS Ciprinel DracCa o “fata mare” pe dinafara, dar plina de spurcaciuni pe dinauntru, Arhiepiscopia Buzăului și Vrancei ia “act cu surprindere și indignare de apariția unor știri false, la posturile de televiziune Kanal D, B1, Antena 1 şi Antena 3, în seara zilei de 16 august a.c., vizând doi ierarhi ai Bisericii Ortodoxe Române”.

 

Sa nu uitam ca ONG-ul BOR, RECTe Arhiepiscopia “mamei lui Ciprinel Crasnel” nu e la “prima abatere” cand ii considera pe toti jurnalistii “abjecti” (vezi VIDEO) si spune despre unele site-uri ca sunt “obscure” (OBSCURE, NEOBSCURE homalaule cu mitra am reusit dezvaluirea prin inregistrari a unor matrapazlacuri obraznice din curtea ta flausatule cu mitra si au fost preluate de toata mass media!). Sa continuam mirobolantul comunciat de presa elucubrat de robii pidosnici ai lui Ciprinel: “… Dacă, până de curând, acest tip de „știri” denigratoare și mincinoase aparținea unor site-uri obscure, iată că apetența de senzațional a jurnaliștilor din România a determinat trusturi de presă să preia știri false, cu scopul vădit de a discredita ierarhia bisericească superioară şi de a destabiliza Biserica Ortodoxă strămoșească”. Bai papagalule cu mitra, tu vorbesti de Biserica stramoseasca si de senzational? Pai ce e senzational cand unul dintre voi e prins ca face sex cu un barbat si mai va dati si calugari neprihaniti intinzand mainile sa vi le sarute prostimea? Jigodii! Ce sa discreditezi la cineva care depune voturile monahale si e filmat cand face sex cu un alt barbat si apoi intinde mainile la pupat si spre Cer la Duhul Sfant? In loc sa va cereti scuze si sa dispareti din peisaj, voi aveti un tupeu mai rau ca dracul! Acuze nefondate zici? Ha, ai fi foarte surprins de cate sunt pregatite… daca vrei balamuc mediatic (cum n-a inteles si a facut si Onila – bulangiul vostru de la Husi!) fa primul pas…si asa zisii tai credinciosi vor avea si cu tine marturii despre homosexualitatea si alte orgii ale tale din tinerete pana acum. Fii sigur ca vei fi caterisit (blestemele nedreptatilor tale incep sa cada supra ta, nemernicule!) Da, exista marturii despre homosexualitatea ta si de abia se asteapta un proces in instanta sa se vada public totul! Oricum nu ai “oua” sa faci pasul catre instanta, pentru ca stii ce te asteapta…te asigur ca SUNT DOVEZI DESTULE! Nici nu banuiesti ce te asteapta! Comunicat Arhiepiscopie…final: “…În final, transmitem credincioșilor eparhiei noastre binecuvântarea chiriarhului lor, amintindu-le adevărul biblic că nici porțile iadului nu vor birui Biserica lui Hristos (cf. Matei 16, 18)”. Tu Ciprinele, conform Sinodului Talharesc din Creta te identifici cu Biserica? Tu? Nu iti e rusine? Potrivit canoanelor bisericesti tu esti un simplu “Administrator” si nimic mai mult …si inca unul nevrednic si necanonic (pentru nestiutori – la sinodul din Creta – atat de blamat de lumea ortodoxa, s-a hotarat ca erezie principala: “episcopul este Biserica” – erezie catolica papistasa – de aici si tupeul unor episcopi care nu mai tin cont de “Sfantul Sinod” pentru ca ei sunt declarati de premergatorii lui Antichrist - “dumnezei in eparhiile lor”)!

I.G.

 

https://www.youtube.com/watch?v=7P7OZ8Kc98w

 

https://www.youtube.com/watch?v=qs_Fe8fVr5s&t=49s

 

https://www.youtube.com/watch?v=kPvKLLE0Bxs&t=5s