UPDATE – Uz de arma, spray lacrimogen si obiecte contondente – Bataie ca-n filme sambata seara, la o discoteca din Vintileanca (Sahateni)
Last Updated on 13/08/2017 by Iulian Gavriluta

bataie DISCOSambata seara, la o discoteca din localitatea buzoiana Vintileanca, comuna Sahateni, 4 tineri din Mizil s-au luat la bataie cu paznicul de la local. Acesta si-a chemat imediat ajutoare si a inceput o paruiala ca in Vestul salbatic. Se pare ca batausii nu s-au multumit cu luptele din local si din afara acestuia ci au continuat showul si pe camp, in plina noapte.

 

In urma altercatiei cei in cauza au suferit rani serioase care au necesitat internarea acestora la spital pentru examinari amanuntite. Politia cerceteaza cazul.

I.G.

UPDATE - Potrivit IPJ Buzau, in jurul orei 06:00 dimineata, in Vintileanca, barbatii din Mizil au atacat paznicul discotecii. Acesta a facut uz de arma - de aproximativ 3 ori - pistol cu gaze, pentru a calma situatia (era detinator legal de arma neletala). In sprijinul paznicului au mai venit la fata locului inca doi localnici. Cu toate acestea, bataia a continuat pana la interventia politiei. In urma conflictului trei barbati de 52, 33 si 34 de ani au fost retinuti. Au fost intocmite dosare penale pentru uz de arma, lovire, folosirea de spray lacrimogen si obiecte contondente, precum si de tulburarea ordinii si linistii publice. Cercetarile continua.