UPDATE – Fetita de 10 ani cu rani grave transportata la SJU Buzau. ACCIDENT GRAV in localitatea Saranga. 6 victime in urma unui impact frontal intre doua autovehicule

Accident grav 1Accident rutier grav in urma cu cateva zeci de minute pe drumul judetean DJ 205 J intre localitatea Saringa si Izvoru Dulce. Un impact frontal intre doua autovehicule a dus la ranirea a 6 persoane. La fata locului se afla mai multe echipaje ale IPJ Buzau si ale Ambulantei. Drumul este complet blocat.

 

Politistii de la Serviciul Rutier Buzau fac cercatarile specifice pentru a se stabili cu exactitate care au fost cauzele ce au dus la producerea tragediei.

E.S.

UPDATEDin primele cercetari reiese ca un sofer din bucuresti in varsta de 39 de ani, conducator al unui Renault Megan,  pe fondul neatentiei la volan (se pare ca s-ar fi aplecat dupa un telefon mobil) a pierdut controlul masinii si a intrat pe contrasens producand un impact frontal cu o masina VW Jetta condusa regulamentar de un buzoian in varsta de 58 de ani.Toti pasagerii aflati in cele doua masini au suferit leziuni, cele mai grave se pare ca sunt cele ale unei fetite in varsta de 10 ani.