SALARII IN AVANS PENTRU BUGETARI – Minivacanta de Sfanta Maria ii gaseste pe bugetari cu banii in cont. Vezi aici data exacta de virament
Last Updated on 10/08/2017 by Iulian Gavriluta

MinivacantaAngajatii a 20 de institutii publice care ar fi urmat sa incaseze salariile saptamana urmatoare, vor lua lefurile joi si vineri, inainte de minivacanta de Sfanta Maria, potrivit unui ordin al ministrului Finantelor, Ionut Misa, publicat miercuri, 9 august a.c., in Monitorul Oficial.

Potrivit ordinului de ministru, angajatii din ministerul Apararii vor primi salariile joi, iar cei din ministerele: Afacerilor Externe, Dezvoltarii Regionale, Internelor, Muncii, Tineretului, Educatiei, Sanatii, Culturii, Cercetarii si a Romanilor de Pretutindeni, alaturi de angajatii Agentiei Nationale de Integritate (ANI), Academia Romana, ANSVSA si cei ai Casei Nationale de Asigurari de Sanatate vor lua lefurile aferente lunii iulie vineri, 11 august, cu cateva zile inainte de minivacanta de Sfanta Maria. De asemenea, pe lista publicata in MO sunt si angajatii a patru servicii speciale care vor incasa banii mai devreme. Este vorba despre SRI, SIE, SPP si STS. Autoritatile locale nu sunt vizate de ordinul de ministrul, avand in vedere ca isi stabilesc singure modul de acordare a salariilor.

A.D.