“Babuinul” de Dan Barna inflameaza printr-un clip “Coalitia pentru Familie” si toata tara. Citeste protestul indreptatit al oamenilor cu capul pe umeri
Last Updated on 10/08/2017 by Iulian Gavriluta

image 2017 05 25 21786041 70 coalitia pentru familie“Comitetul de Iniţiativă Cetăţenească, Comitetul Naţional de Coordonare

comitetul.national@gmail.com, Declaraţie de presă. Comitetul de inițiativă pentru promovarea propunerii legislative a cetatenilor privind revizuirea art. 48 alin. 1 din Constitutia României reclamă ca fiind profund calomnioase, denigratoare si incitatoare la ură afirmaţiile făcute de către USR Liberal si Dan Barna în videoclipul referitor la referendumul privind modificarea art. 48 alin. 1 din Constituţia  României, prin proferarea explicită a unor etichete defăimătoare aplicate acestui demers.

 

Initiativa noastră cetaţenească a fost avizată de către Curtea Constitutionala, fiind un demers perfect admisibil într-un spațiu democratic – în fapt, chiar cel mai democratic demers posibil, fiind vorba despre initiativa declanșării unui referendum. În acest context, considerăm calomnioasă, vexatorie, denigratoare si defăimătoare eticheta aplicată de Dan Barna si USR Liberal în videoclipul respectiv de demers promovat de asociatii religioase, promotori ai legionarismului si putinismului, cu o agendă obscură care urmăreste confiscarea libertatii, urmărind promovarea intolerantei in legislatie, educatie, sanatate, familie si impunerea controlului statului asupra vietii private, Referendumul întorcând România in trecut. În lipsa oricărei minime dovezi în sensul acestor afirmaţii, Comitetul de iniţiativă pentru promovarea propunerii legislative a cetăţenilor privind revizuirea art. 48 alin. 1 din Constituţia României, constituit prin Declaraţia de constituire publicată în Monitorul Oficial al României nr 883/25.11.2015, consideră aceste afirmaţii drept calomnioase, de o gravitate extremă care incită la ură, discriminare si antrenează consecinţe juridice, fiind un veritabil si profund reprobabil caz de discurs incitator la ură. Valorile Coalitiei pentru Familie, care sustine acest demers, sunt valori consacrate de normele juridice în vigoare în România, iar demersul de revizuire a art. 48 alin. 1 din Constitutie nu a fost doar avizat constitutional de către Curtea Constitutionala prin Decizia nr. 580/20.07.2016, dar a fost adoptat de Camera Deputaţilor și a fost asumat de peste 3.000.000 de cetățeni români. În aceste condiţii, afirmaţiile făcute în videoclipul respectiv sunt nu doar false, neavând nicio sustinere în realitate, ci și profund denigratorii si defăimătoare, pentru care se va solicita antrenarea tuturor consecinţelor juridice pe care ele le implică.

Mihai Gheorghiu

Preşedintele Comitetului de Iniţiativă Cetăţenească

Str. Matei Basarab, nr. 46, sector 3, București, tel. 0799. 943. 900 (secretariat)”

REDACTIA

P.S. Recomandam tuturor ONG urilor sa se departeze de asa zisii oameni de dreapta…spoiala occidentului ciolosisto-sorosisti. Dreapta nu e acolo! Nici macar la PNL! Cautati si veti afla…bateti si vi se va deschide!