Preasfințitul părinte Sebastian Pașcanu, episcopul Slatinei și Romanaților, este acuzat că a întreținut relații sexuale cu Arhiepiscopul Buzăului și Vrancei, Cirprian Spiridon Câmpineanu, informează Gazeta Oltului, citata de B1
Last Updated on 09/08/2017 by Iulian Gavriluta

episcopul slatinei acuzat ca a intretinut relatii sexuale cu arhiepiscopul buzaului si vrancei 245648“Episcopia Slatinei şi Romanaţilor și-a început activitatea în 2008, dar în scurta sa existență de până acum nu a fost deloc scutită de scandaluri. În 2009, un preot din Olt s-a aruncat în fața trenului, dând vina pe tirania cu care Sebastian Pașcanu conduce eparhia. În 2010, de la mănăstirea Brâncoveni, din cadrul Episcopiei Slatinei şi Romanaţilor, au plecat zeci de măicuţe, conduse de preotul slujitor şi duhovnic Nichita Paşcanu, lăsând în urmă nu doar Episcopia Slatinei, ci şi ortodoxia română.

 

Numeroși preoți din Olt se tem încă de atunci de caterisire, măsură cu care Sebastian Pașcanu îi tot amenință. De data aceasta, însă, cel trecut pe lista de caterisire este chiar Pașcanu, el fiind acuzat că a  întreținut relații sexuale cu Ciprian Spiridon Câmpineanu, Arhiepiscopul Buzăului şi Vrancei. Nimeni din cadrul Episcopiei Slatinei și Romanaților nu a dorit să comenteze pe marginea acestui subiect, precizează Gazeta Oltului".

P.S. NOTA REDACTIEI - Preasfințitul părinte Sebastian Pașcanu, episcopul Slatinei și Romanaților, a fost calugar la manastirea Crasna (Prahova) cu IPS Ciprinel Crasnel…iar dupa cum se stie, Crasna este cunoscuta nu numai ca o pepiniera a episcopilor (inclusive IPS Teodosie a fost monah acolo) ci si ca un: "cuibusor de homosexuali” (Pr. Prof. Dr. Ioan Buga)

SURSA: http://m.b1.ro/stiri/eveniment/episcopul-slatinei-acuzat-ca-a-intretinut-relatii-sexuale-cu-arhiepiscopul-buzaului-si-vrancei-194414.html 

 

https://www.youtube.com/watch?v=MQ26HrBBFdo