Trei buzoieni cu varste cuprinse intre 28 si 31 de ani retinuti de politisti pentru comiterea infractiunilor de tulburarea ordinii si linistii publice si lovire sau alte violente
Last Updated on 08/08/2017 by Iulian Gavriluta

retinuti politieIeri, 7 august a.c., politistii de investigatii criminale din cadrul Politiei Municipiului Buzau, au retinut trei barbati cu varste cuprinse intre 28 si 31 de ani, toti din Municipiului Buzau, banuiti de comiterea infractiunilor de “tulburarea ordinii si linistii publice” si “lovirea sau alte violente”.

 

Cazul a fost sesizat Politiei la acest sfarsit de saptamana, atunci cand pe fondul unor discutii contradictorii dintre un minor de 14 ani si un tanar in varsta de 28 de ani, ambii din municipiul Buzau, a izbucnit un conflict spontan intre mai multe persoane.

Din cercetarile efectuate a reiesit faptul ca, in timp ce se aflau pe o strada din Municipiul Buzau, doi barbati in varsta de 28 si 30 de ani, ar fi avut un conflict cu minorul si cu un alt buzoian in varsta de 31 de ani, imprejurare in care acestia s-ar fi lovit reciproc in mai multe  randuri, s-ar fi manifestat zgomotos si ar fi tulburat ordinea publica.

A fost intocmit dosar penal, iar in urma activitatilor specifice desfasurate si a probatoriului administrat de politisti, sub coordonarea procurorului de caz, ieri, cei trei barbati au fost retinuti pentru o perioada de 24 de ore, sub aspectul comiterii infractiunilor de tulburarea ordinii si linistii publice si lovirea sau alte violente.

Cercetarile continua, urmand ca banuitii sa fie prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Buzau in vederea luarii masurilor legale.

E.S.