UPDATE – COMUNICAT VICEPREMIER MARCEL CIOLACU – Georgeta Cristea “o ia” din nou…pe cocoasa – se duce degeaba la ADUNAREA GENERALA ORDINARA si EXTRAORDINARA de la Compania de Apa Buzau
Last Updated on 08/08/2017 by Iulian Gavriluta

AGA CAB BZLa aceasta ora se incearca pentru a "n" oara (primul heirupism din august a.c. a avut loc ieri dimineata - 07.08) adunarea actionarilor de la Compania de Apa Buzau. Ieri 7 august a.c., s-a suspendat sedinta pentru ca nu s-a intrunit cvorumul necesar sustinerii acestei Adunari. Mai precis - alesii locali (unii) au comis-o din nou:

 

au votat un Proiect de Hotarare identic cu cel dinainte, prin care o imputerniceau pe Georgeta Cristea sa reprezinte Primaria in AGA CAB. Cum prima data Prefectura si instanta au precizat ca respectivul Proiect de Hotarare este suspendat, iar respectiva Hotarare nu a fost atacata in instanta - contencios administrativ (recurs) de catre Primarie, ieri reprezentantii celorlalte UAT-uri si vesnica Geta Cristea au facut figuratie pe la AGA...degeaba, la ragetele lui Donald Tom. Astazi se incearca inca o data convocarea sedintei ordinare si extraordinare (conform legii). Astazi, totul este insa o simpla formalitate si speram ca Donald Tom are si alte treburi si nu isi va mai bate joc de angajati, trimitandu-i "aiurea in papusoi"-ul CAB-ului. Am zis!

I.G.

UPDATE: COMUNICAT VICEPREMIER MARCEL CIOLACU

 "Vicepremierul și președintele PSD Buzău, Marcel Ciolacu, solicită Asociației de Dezvoltare Intercomunitară (ADI 2008) să elimine costurile pe care cetățenii din Buzău și Râmnicu Sărat le plătesc pentru apa meteorică. În același timp, agenții economici ar trebui să plătească pentru colectarea apei meteorice un preț mai mic cu aproximativ 30 la sută.

”Sunt două măsuri desprinse din concluziile unui studiu comandat de municipalitate la începutul anului și care a fost între timp finalizat. Așa cum m-am zbătut ca Buzăul să primească fonduri pentru finanțarea proiectelor de dezvoltare locală, îmi doresc acum ca oamenii din Buzău și Râmnicu Sărat să plătească facturi mai mici la întreținere, prin eliminarea costurilor legate de apa meteorică. De asemenea, este o măsură care va sprijini și va încuraja și consumatorii agenți economici”, a declarat Marcel Ciolacu. În context, Marcel Ciolacu a solicitat Consiliului Județean Buzău și Companiei de Apă Buzău convocarea de urgență a Adunării Generale a Acționarilor ADI 2008 pentru formalizarea legală a acestor măsuri. ”Mă aștept ca aceste lucruri să fie duse la îndeplinire cât mai repede de factorii responsabili. Cetățenii din Buzău și Râmnicu-Sărat au dreptul la apă mai ieftină și la servicii de calitate din partea autorităților locale”, a mai spus Marcel Ciolacu.

Viceprim-ministru Marcel Ciolacu, Deputat, Președinte PSD Buzău