Site-ul de stiri News Buzau, in prezent este primul din Judet (a depasit toate site-urile din orice domeniu si specialitate – pozitie mentinuta de mult timp) are rankul in Romania 2551 si mondial 349.117. Multumim sustinatorilor!
Last Updated on 06/08/2017 by Iulian Gavriluta

News Buzau the best media in a townCe este Alexa Rank si de ce este cel mai important si uzat indicator de clasificare online?

Alexa Rank este un fel de indicator cu ajutorul caruia poti afla un top al tuturor site-urilor de pe internet. Caracteristica de baza a acestui rating este simpla: cu cat mai mic este punctajul, cu atat mai bine respectivul site este cotat.

 

Factorii pe baza carora ALEXA realizeaza acest top sunt Factorul Reach, care indica numarul de vizitatori ai acelui site, si Page Views, adica paginile vizitate.

Agentiile de publicitate, advertisers, care plaseaza reclame pe site-uri, analizeaza calitatea unui site in functie de rank-ul ALEXA.

In acelasi timp, ALEXA masoara nu numai popularitatea la nivel global a unui site, ci si regional, indicand adica si tara in care respectivul site este cel mai popular.

Demn de mentionat ar mai fi si faptul ca ALEXA nu masoara separat rank-ul unui subdomeniu, acesta fiind calculat impreuna cu cel al site-ului de baza. 

Pentru a fi cat de cat important, un site trebuie sa aiba rank-ul minim 1,000,000 iar pentru a fi un site valoros sa atinga un rank de cel putin 100,000.

Multumim cititorilor si sustinatorilor nostri care de peste 6 ani sunt alaturi de noi (cat si contestatarilor care ne-au impulsionat sa mergem mai departe) si ii asiguram ca vom ramane asa cum am fost mereu: cu stiri de interes, “livrate” in timp real, impartiali, cu cele mai multe EXCLUSIVITATI, dincolo de alti algoritmi economic-politici nocivi si de interese de grup – O ALTFEL DE PRESA!

REDACTIA

SURSE:

 http://www.alexa.com/

http://silviubacky.com/ce-este-alexa-rank/#

News Buzau the best media in a town