UPDATE – VIDEO DORA GAITANOVICI A CASTIGAT MARELE TROFEU – Doi buzoieni pe scena Festivalului „Trofeul Tineretii”- Amara 2017 . In acest weekend urca pe scena…..Dora Gaitanovici si Ionut Danil

Ionut Danil Amara 2017Cea de-a 50-a editie a Festivalului National de Muzica Usoara Trofeul Tineretii de la Amara a inceput joi,  iar zilele astazi si maine, 5-6 august,  atunci cand are loc sectiunea dedicata celor mai mari sunt transmisiune directa pe TVR2. 

 

Sambata si duminica consursul incepe la ora 21.00. Joi si vineri, s-a desfasurat sectiunea dedicata grupelor de varsta 7-15, nou introdusa anul acesta, iar sambata si duminica, sectiunea de varsta dedicata celor cu varste cuprinse intre 16-26 ani. Concurentii de la categoria de varsta matura vor canta acompaniati de orchestra condusa de Ionel Tudor, fiecare avand de interpretat cate doua melodii, ambele din repertoriul muzicii romanesti.

Spectacolul gazduit de Gradina de vara este prezentat de Octavian Ursulescu, Corina Danila si Mihai Razus  iar recitalurile sunt asigurate de artisti precum Oana Sarbu, Adrian Sina ft Aza. Cristina Vasiu, Pepe, Nico, Directia 5, Ellie White,  Horia Brenciu. Cheltuielile de desfasurare a Festivalului sunt suportate in proportii egale de catre Consiliul Judetean Ialomita (374 mii de lei) si Consiliul Local Amara (371 mii de lei). Valoarea sponsorizarilor obtinute  de catre organizatori nu depaseste 40 mii de lei. Pretul biletului pentru fiecare zi de festival este de 15 lei pentru locurile pe scaun si 10 lei pentru locurile in picioare. Capacitatea Gradinii de Vara de la Amara este de 1000 de locuri, insa se estimeaza ca in ultima seara numarul spectatorilor s-ar putea dubla. Festivalul Trofeul Tineresii de la Amara a ajuns anul acesta la cea de-a 50 editie fiind lansat in anul 1968. Este, la ora actuala, singurul festival fara vreo editie intrerupta. De asemenea, evenimentul se bucura de cel mai bine documentat site dedicat unui astfel de eveniment.

Lista concurentilor admisi in urma preselectiei pentru Festivalul Trofeul Tineretii Amara Junior 2017 pentru categoria de varsta 16-26 ani, s-au calificat:

1.Cindea Gabriel Ionut

2.Pita Ana-Maria

3.Adrian Mihail Cosmin

4.Feraru Robert Nicolae

5.Paraschiv Malina

6. Iosifescu Stefan Robert

7.Gaitanovici Ana-Teodora

8.Rosu Ana-Maria

9.Udroiu Bianca-Elena

10. Danil Ionut

11.Pupezescu Theodor Ioan

12.Buza Ioana Miruna

SUCCES!

I.G.

https://www.youtube.com/watch?v=uyivL3SKgg4&feature=youtu.be

 

https://www.youtube.com/watch?v=O2TcM3bwCLo&feature=youtu.be

 

https://www.youtube.com/watch?v=uZMQU7_9G18&feature=youtu.be