UPDATE – AUDIO – Scandal pe fondurile acordate de Primarie masonilor de la Rotary. “Ce, dati din banii vostri?” – Lucian Salcutan – presedinte Rotary – catre consilierii locali
Last Updated on 03/08/2017 by Iulian Gavriluta

masoni centru spalare creiereDonald Tom – primarul Buzaului – a donat din banii buzoienilor - fratilor sai de loja – membrii Rotary, bani, teren si mult ajutor pentru constructia unui Centru Stiintific destinat apropierii elevilor si tinerilor buzoieni de stiintele exacte si tehnologiile modern – Explorer” (observati va rog logica titlului acestei struto-camile metalurgiste!).

 

Astfel in sedinta extraordinara a CLM din data de 3 august a.c., Donald Tom a propus cooperarea dintre Primarie si Asociatia Rotary – pepiniera masonilor, asa cum sunt ei semidocti si departe de realitate. "Ce, dati bani de la voi?" - ar fi spus Lucian Salcutan reprezentantul Rotary consilierilor PNL, cand acestia, inaintea votului ar fi intrebat de ce atata graba cu acest Proiect? Proiectele (infiintarea Clubului Sportiv Municipal si bani pentru "Centru" Rotary) au trecut cu votul...PSD. Sa citim din MOTIVATIA Proiectului HCLM 274 din 01.08.2017: “…obiectul prezentului accord de cooperare il prezinta cooperarea Consiliului Local Municipal cu Asociatia Club Rotary Buzau…” – deci un fel de “Hai vecine pe la mine”(sloganul scris gresit de la targul Dragaica) scris tot de rotaryanul pensionar Vasilescu, amicul primarului cu urme de halat metalurgist – Donald Tom. Cine credeti ca semneaza de cealalta parte a….”acordului cooperarii?” nimeni altul decat…Lucian Salcutan – administrator partener presedinte Rotary Buzau – omul de casa si partenerul de sortulet al lui Donald Tom (parca nu mai exista niciun parteneriat intre si intre…hm!) – intreg Proiectul. Sa mai spunem ca Primaria, in criza de bani si situatia data se obliga sa construiasca cladirea masonilor, sa o racordeze la utilitati sa faca drum de acces si toate cele…mai mult decat suspect, nu?

I.G.

https://www.youtube.com/watch?v=SFCteoCwONM&feature=youtu.be