Arhiepiscopia Buzaului si Vrancei va avea un episcop vicar – posibila hotarare a Sfantului Sinod. Precizare pentru scrupulosi – legata de articolul anterior

Sfantul Sinod PermanentDupa explozia de vizualizari, atacuri si felicitari legate de ultimul articol cu dezvaluirile legate de HOMOSEXUALII din BOR (LINK) si cum au sarit ei la gatul Patriarhului, ne-am hotarat sa preluam o idee de pe site-ul comisarul.ro si sa o amplificam putin – ideea de episcop vicar la Buzau. Precizare pentru articolul anterior -  aproape ca am hotarat sa nu raspundem la tampeniile gen:

 

"arata-ne inregistrarile" sau "PF Daniel nu a fost preot de mir" (noi am vrut sa fim eleganti si nu sa spunem de unde si cum are un copil...la fel si IPS Streza al Ardealului. Singura greseala pe care ne-o asumam a fost adaugarea unui simplu „e” la numele mitropolitului, in rest, dupa unele reguli jurnalistice mai bine ne-am atras „atentia” unor scrupulosi decat sa avem acuze clare de la procurori, la un eventual proces in instanta – dar asta este deja alta discutie. Si da, dragi curiosi...sunt 27 de homosexuali stiuti – intre ierarhi, nici mai mult nici mai putin si chiar asa isi vorbesc intre ei, in aceste momente de criza profunda a BOR!!!).

Cele trei eparhii în care Patriarhul ar vrea să trimită episcopi vicari sunt Buzăul și Vrancea, Dunărea de Jos și Constanța. Se fac amenințări și presiuni din partea celor trei arhierei titulari din eparhiile menționate spre Patriarh cu diferite instituții, ca masoneria, partide politice și multe alte persoane influente din instituții de forță. Se știu bine legăturile Arhiepiscopilor Casian, Teodosie și Ciprian cu lojele masonice și PSD. Încă de pe vremea când Adrian Năstase îi vizita pe cei trei ierarhi la palatele lor episcopale. Sursele interioare spun că e un întreg grup de episcopi acuzați de homosexualitate care duce spre 20 de ierahi și care fac front comun împotriva celorlalți arhierei și a Patriarhului”.

Concluzie: indiferent cine o sa vina ca vicar la Arhiepiscopia Buzaului si Vrancei o sa aiba "de tras" cu acest sarlatan homalau - Ciprinel Crasnel, dar cu siguranta tinta lui o sa fie: excluderea si indepartarea acestuia de la conducerea Arhiepiscopiei (asta in caz ca nu va sfarsi caterisit sau la parnaie, alaturi de alti episcopi mincinosi!)

I.G.

SURSA: http://www.comisarul.ro/articol/tensiune-maxima-in-sinodul-bor-revolta-pacatosilor_900771.html