VIDEO – UPDATE – Barbat de 47 de ani din Grebanu RETINUT. 6 perchezitii la Rm. Sarat, 5 la Grebanu si 1 la Buzau. GRUP INFRACTIONAL cu inselaciuni bancare. 32 de persoane cu mandate de aducere

PerchezitiiLa această oră, poliţiştii din Buzău efectuează 12 percheziţii domiciliare, la persoane bănuite de comiterea unor infracţiuni de înşelăciune, în domeniul bancar, cu un prejudiciu de 200.000 de lei. În această dimineaţă, peste 40 de poliţişti de investigare a criminalităţii economice și de la acțiuni speciale cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Buzău efectuează 12 percheziţii domiciliare în Buzău, Râmnicu Sărat şi Grebănu.

 

Sunt vizate persoane bănuite de comiterea unor infracţiuni de înşelăciune. În fapt, din cercetări a reieşit faptul că, în perioada 2016 – 2017, 32 de persoane au solicitat şi obţinut credite de la o instituţie bancară, prin întocmirea în fals şi utilizarea de documente false, fără ca ulterior să mai achite sumele de bani contractate.Prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională este de peste 200.000 de lei. Activităţile sunt desfăşurate în cadrul unui dosar penal aflat în instrumentarea Biroului de Investigare a Criminalităţii Economice Râmnicu Sărat, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Sărat. Vor fi puse în aplicare 32 de mandate de aducere, persoanele depistate urmând a fi conduse la sediul Poliţiei Râmnicu Sărat, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale.

E.S.

UPDATE - In urma audierilor ce au avut loc astazi un barbat din Grebanu in varsta de 47 de ani a fost retinut pentru 24 de ore.

UPDATE - Cele 12 perchezitii domiciliare ce au loc in acest moment sunt repartizate astfel: 6 perchezitii la Rm. Sarat, 5 in localitatea Grebanu si 1 in Buzau.

https://www.youtube.com/watch?v=X4T6fBzp_zk&feature=youtu.be