Masonii de la Rotary primesc de la Donald Tom bani, teren si ajutoare pentru crearea unui “Centru de excelenta pentru tineri” unde se vor spala creierele pentru viitorii soldatei NOM
Last Updated on 02/08/2017 by Iulian Gavriluta

masoni centru spalare creiereDonald Tom – primarul Buzaului – cel cu pantofii tociti si expert in falimente metalurgiste ofera fratilor sai de loja – membrii Rotary, bani, teren si mult ajutor pentru constructia unui Centru Stiintific destinat apropierii elevilor si tinerilor buzoieni de stiintele exacte si tehnologiile modern – Explorer” (observati va rog logica titlului acestei struto-camile metalurgiste!).

 

Astfel in sedinta extraordinara a CLM din data de 3 august a.c., Donald Tom “va propune” cooperarea dintre Primarie si Asociatia Rotary – pepiniera masonilor, asa cum sunt ei semidocti si departe de realitate. Sa citim din MOTIVATIA Proiectului HCLM 274 din 01.08.2017: “…obiectul prezentului accord de cooperare il prezinta cooperarea Consiliului Local Municipal cu Asociatia Club Rotary Buzau…” – deci un fel de “Hai vecine pe la mine”(sloganul scris gresit de la targul Dragaica) scris tot de rotaryanul pensionar Vasilescu, amicul primarului cu urme de halat metalurgist – Donald Tom. Cine credeti ca semneaza de cealalta parte a….”acordului cooperarii?” nimeni altul decat…Lucian Salcutan – administrator partener presedinte Rotary Buzau – omul de casa si partenerul de sortulet al lui Donald Tom (parca nu mai exista niciun parteneriat intre si intre…hm!) – intreg Proiectul. Sa mai spunem ca Primaria, in criza de bani si situatia data se obliga sa construiasca cladirea masonilor, sa o racordeze la utilitati sa faca drum de acces si toate cele…mai mult decat suspect, nu?

ACOLO VOR FI BANII DUMNEAVOASTRA SI MINTILE SPALATE AL COPIILOR VOSTRI!

I.G.

P.S. Observati cum nici nu a fost supus la vot (sedinta extraordinara a CLM Buzau e pe data de 3 august) Proiectul si Donald Tom scrie – “se aproba”.