UPDATE – Generalul de brigada Mircea Mandrescu, buzoian, Sef de stat major al Batalionului 500 Misiuni Speciale Buzau se pensioneaza. SCHIMBARI LA CONDUCEREA DIVIZIEI 2 Infanterie „GETICA” Buzau. Generalul cu o stea Gheorghe Visan trece in rezerva
Last Updated on 01/08/2017 by Iulian Gavriluta

Generalul Gheorghe VisanPresedintele Klaus Iohannis a semnat marti 18 decrete privind trecerea in rezerva a unor generali, contraamirali si chestori, dintre care trei cadre de conducere din Serviciul Roman de Informatii. Trei colonei din SRI au primit gradul de general de brigada cu o stea si vor parasi serviciul secret: Dumitrescu Mihaela, Pasare Bogdan si Cecan Simion.

De asemenea, trec in rezerva:

general-maior - cu doua stele Tarpescu Ovidiu-Ionel

general-maior - cu doua stele Harabagiu Marius

general de brigada - cu o stea Badea Gheorghe

general de brigada - cu o stea Mindrescu Mircea

general de brigada - cu o stea Visan Gheorghe

general de brigada - cu o stea Lapadat Dan-Angelo

general de brigada - cu o stea Zanfir Constantin

contraamiral Dumistracel Catalin-Silviu

contraamiral de flotila Fratila Tiberiu

contraamiral de flotila Uce Gigi-Cristinel

contraamiral de flotila Haulica Dan

contraamiral de flotila Stanciulescu Ioan

chestor de politie Scripniciuc Ioan

general de brigada - cu o stea Oltean Dorin

general de brigada - cu o stea Andreiana Marin din Ministerul Afacerilor Interne, cu data de 15 august 2017. Printre numele care trec in rezerva se afla si cel al  Generalului Visan Gheorghe, acesta preluand  in luna mai a acestui comanda la Divizia 2 Infanterie “Getica” cand la sediul comandamentului Diviziei 2 a avut loc ceremonia militară prilejuită de predarea-primirea comenzii marii unităţi. Generalul de brigadă Gheorghe Vişan a preluat la acel moment  Drapelul de Luptă şi comanda marii unităţi de la generalul-maior Petrică-Lucian Foca, numit comandant al Comandamentului Forţelor Întrunite.

A.D.

UPDATE - Generalul de Brigada Mircea Mandrescu, buzoian, Sef de stat major al Batalionului 500 Misiuni Speciale Buzau, loctiitorului comandantului Componentei Operationale Terestre.

UPDATE - Comentariu pe FB la articol: "Pe toti astia care ies repede la pensie...ii dor in dos de armata si restul..daca ar fi dupa ei cine da mai mult acolo se vand. Am vazut ce onoare si respect pentru armata au. Rusii daca le-ar da bani, ar trada imediat si familia si armata si tara. Prosti sunt cei care le inchina steagul si ii primesc cu onoruri"!

Un militar