ULTIMA ORA – ATAC armat in Moscova. Patru persoane ucise si cel putin o persoana ranita, cladirea unui tribunal a fost evacuata
Last Updated on 01/08/2017 by Iulian Gavriluta

MoscovaCel puţin o persoană este rănită şi alte patru ar fi fost ucise în urma unui atac armat ce a avut loc într-un tribunal din capitala rusă, Moscova, informează site-ul agenţiei Tass. Conform avocatului rus Sofia Rubasskaya, s-ar fi auzit peste 20 de împuşcături.

Atacatorii ar fi fost acuzaţi în cadrul unui proces al unei grupări infracţionale implicată în furtul de maşini.Trei din cinci membri ai organizaţiei criminale au dezarmat gărzile de corp şi au deschis focul în tribunalul moscovit, înainte de a fi ucişi, alţi doi au fost dezarmaţi şi reţinuţi, conform unei surse a agenmţiilor de implementare a legii. Potrivit purtătorului de cuvânt al tribunalului, clădirea a fost evacuată în urma incidentului. Membrii grupării infracţionale supranumite GTA sunt acuzaţi de uciderea unor şoferi din Moscova şi regiunea Kaluga între 2012 şi 2014. Nouă membri ai grupării GTA sunt acuzaţi de uciderea a 17 persoane şi două tentative de crimă, precum şi de furt sau posesie ilegală de arme.

A.M.