LIVE – UPDATE AMPLE CONTROALE cu echipe mixte pe domeniul silvic in judet. Raportul activitatii IPJ Buzau prezentat astazi la SEDINTA ORDINARA a Colegiului Prefectural (FOTO/VIDEO)
Last Updated on 31/07/2017 by Iulian Gavriluta

Colegiul Prefectural BuzauPotrivit Ordinului Prefetului Judetul Buzau, se convoaca in sedinta ordinara, Colegiul Prefectural al Judetului Buzau,la data de 31.07.2017, ora 10.00. Lucrarile sedintei au loc in Sala “Gheorghe Filipescu” a Consiliului Judetean Buzau.

 

Ordinea de zi este urmatoarea:

1. Raport privind gradul de realizare a programului de venituri bugetare pe primul semestru al anului 2017 la nivelul judetului Buzau.

Prezinta: Orsa Valentin – Sef administratie, Administratia Judeteana a Finantelor Publice Buzau

2. Raport privind activitatile si rezultatele obtinute in primul semestru al anului 2017 pentru prevenirea si combaterea infractionalitatii, apararea drepturilor si cresterea sigurantei cetatenilor la nivelul judetului Buzau.

Prezinta: Pantazi Laurentiu – Inspector sef, Inspectoratul de Politie Judetean Buzau

3. Informare privind activitatile de pregatire ale serviciilor voluntare si private pentru situatii de urgenta.

Prezinta: Nicolae Danut – Inspector sef, Inspectoratul Judetean pentru Situatii de Urgenta Buzau

4. Proiect de Hotarare privind aprobarea „Planului de actiuni pentru perioada 01.07.2017-31.12.2017 pentru realizarea in judetul Buzau a obiectivelor cuprinse in Programul de Guvernare 2017 - 2020”.

Prezinta: Gheorghe Marian Sorin – Subprefectul Judetului Buzau

5. Diverse.

La lucrarile sedintei participa membrii Colegiului Prefectural al Judetului Buzau, constituit prin Ordinul Prefectului nr. 263/04.05.2017, cu modificarile si completarile ulterioare.

A.M.

UPDATE - Prefectul Judetului Buzau, Carmen Adriana ICHIM, a precizat in cadrul Sedintei Ordinare a Colegiului Prefectural ca potrivit calamitatilor din ultima perioada datorate ploilor abundente s-a observat o mare cantitate de material lemnos adus de viituri ceea ce impune ca in perioada imediat urmatoare, echipe mixte de control ale institutiilor abilitate sa efectueze ample activitati atat pentru agentii economici cat si pentru persoanele fizice pentru ca materialul lemnos sa fie in mod legal taiat si gestionat.

UPDATE - Potrivit reprezentantului ISU Buzau si al ISJ Buzau prezenti la Sedinta Ordinara a Colegiului Prefectural Buzau mai mulkte scoli din judet se afla in prezent in plin proces de autorizare de incendiu. Documentatiile au fost depuse urmand ca echipele ISU sa analizeze si sa faca inspectiile necesare in teren.

Colegiul 2

 

Colegiul 1