EXCLUSIV – UPDATE – Mutari neasteptate in MAI – doi sefi de Inspectorate dispar de la Buzau. Cine sunt si ce urmeaza?

permutari MAIFebra schimbarilor din Ministerul de Interne pare sa fi cuprins si Buzaul. Daca la nivel national, dispar din SRI "dinozaurii" si "anacondele" cu grade grele, la Buzau deocamdata sunt confirmate doar plecarile lui

Nicolae Danut de la ISU Buzau si Florin Micheten de la IJJ Buzau. Ambii ofiteri au avut "bube in cap" de-a lungul timpului, dar se pare ca si unul si altul vor trece in rezerva cu drept de pensie, ultimul incepand cu 9 august, iar seful ISU Buzau, care este momentan in concediu de odihna, urmand la inapoiere (7 august) sa vada daca raportul este aprobat (sigur DA). La fel, urmeaza alte Servicii importante in randul carora se vor opera schimbari majore, dar deocamdata doar cele doua sunt date ca si sigure ne spun surse demne de incredere din MAI. Asteptam sa vedem cine sunt imputernicitii (de pe plan local potrivit acelorasi surse) si concursurile pentru ocuparea functiilor de conducere.

REVENIM.

I.G.

UPDATE - Potrivit surselor, printre favoritii scaunului de Inspector Sef la IJJ Buzau este Colonelul Cueru Virgil Ioan, cel care in momentul de fata ocupa functia de prim adjunct al inspectorului sef la IJJ Buzau. Ofiter, inaintat la gradul de colonel incepand cu 1 august 2017, cu o vechime in cadrul Jandarmeriei Romane de 15 ani, activand la IJJ Buzau din data de 30.12.2009 iar din data de 19.03. 2014 ocupa functia de prim adjunct.