Veniturile la bugetul judetului Buzau luate in discutie luni, 31 iulie, la SEDINTA ORDINARA a Colegiului Prefectural
Last Updated on 29/07/2017 by Iulian Gavriluta

Colegiul Prefectural BuzauPotrivit Ordinului Prefetului Judetul Buzau, se convoaca in sedinta ordinara, Colegiul Prefectural al Judetului Buzau,la data de 31.07.2017, ora 10.00. Lucrarile sedintei vor avea loc in Sala “Gheorghe Filipescu” a Consiliului Judetean Buzau.

Ordinea de zi este urmatoarea:

1. Raport privind gradul de realizare a programului de venituri bugetare pe primul semestru al anului 2017 la nivelul judetului Buzau.

Prezinta: Orsa Valentin – Sef administratie, Administratia Judeteana a Finantelor Publice Buzau

2. Raport privind activitatile si rezultatele obtinute in primul semestru al anului 2017 pentru prevenirea si combaterea infractionalitatii, apararea drepturilor si cresterea sigurantei cetatenilor la nivelul judetului Buzau.

Prezinta: Pantazi Laurentiu – Inspector sef, Inspectoratul de Politie Judetean Buzau

3. Informare privind activitatile de pregatire ale serviciilor voluntare si private pentru situatii de urgenta.

Prezinta: Nicolae Danut – Inspector sef, Inspectoratul Judetean pentru Situatii de Urgenta Buzau

4. Proiect de Hotarare privind aprobarea „Planului de actiuni pentru perioada 01.07.2017-31.12.2017 pentru realizarea in judetul Buzau a obiectivelor cuprinse in Programul de Guvernare 2017 - 2020”.

Prezinta: Gheorghe Marian Sorin – Subprefectul Judetului Buzau

5. Diverse.

La lucrarile sedintei participa membrii Colegiului Prefectural al Judetului Buzau, constituit prin Ordinul Prefectului nr. 263/04.05.2017, cu modificarile si completarile ulterioare si invitatii prevazuti in anexa care face parte integranta din prezentul ordin. Secretariatul Colegiului Prefectural al Judetului Buzau, impreuna cu Serviciul Afaceri Europene, Dezvoltare Economica, Strategii Guvernamentale, Servicii Deconcentrate, Situatii de Urgenta, vor duce la indeplinire prevederile prezentului ordin, prin inregistrare si comunicare membrilor colegiului.

A.M.