LIVE – EMOTII la PARADA MILITARA pentru avansarea in grad a absolventilor Scolii Militare „Traian Vuia”- Boboc (FOTO/VIDEO)
Last Updated on 28/07/2017 by Iulian Gavriluta

Avansare BuzauInstitutia Prefectului Judetul Buzau a emis Ordinul Prefectului nr.399/ 06.07.2017 prin care se aproba ca Scoala Militara de Maistri Militari si Subofiteri a Fortelor Aeriene 'Traian Vuia' sa organizeze festivitatea de absolvire si acordare a gradului de maistru militar clasa a V-a si sergent promotiei 2017 'Marasti, Marasesti, Oituz -100', militari pregatiti pentru categoriile de forte armate ale Ministerului Apararii Nationale.

Ceremonialul are loc astazi, vineri, 28.07.2017, incepand cu ora 10.00 pe platoul din piata Dacia - municipiul Buzau . La festivitate vor participa oficialitati militare din structurile centrale ale Ministerului Apararii Nationale, personalitati publice locale, reprezentanti ai institutiilor de ordine publica si securitate nationala, precum si ai institutiilor de invatamant militare si civile din garnizoana Buzau . Vor primi gradele militare 121 de tineri absolventi, respectiv 113 maistri militari si 8 subofiteri. Alaturi de acestia la ceremonialul militar vor fi prezente si cadre din personalul Scolii Militare de Maistri Militari si Subofiteri a Fortelor Aeriene dar si parinti, rude si apropiati ai acestora.

E.S.

 

{vsig}avansare-militari-boboc-2017{/vsig}