Cap de minge – “Grig” – Directorul Federatiei de Baschet din Muzeul Judetean Buzau este zilele acestea in … turneu. Vezi aici ce zice presedintele CJ despre iesirile acestuia (VIDEO)
Last Updated on 28/07/2017 by Iulian Gavriluta

capdemingie Grig MJBDupa cum scriam si altadata – “unsul cu toate alifiile – Grig” – asa zisul director al “Federatiei de Baschet din Muzeul Judetean Buzau” e plecat sa arbitreze – prin “spaga” zic gurile rele – un meci in strainezia. Foarte bine…daca poate...ce mai conteaza, nu? De data asta si-a facut cerere de concediu…”dar nu e normal” – zice presedintele CJ Buzau...vom vedea cat a fost normal pana acum si cat mai este.

 

O sa intrebam si noi legal care-i treaba cu aceasta nulitate care are teza de doctorat parese plagiata, care nu a  facut in viata lui niciun discurs – i le-a facut un coleg si altele – o colega…de este tinut asa in brate? Intrebat ieri de situatia acestui arbitru – director la MJB, la sedinta ordinara a CJ – presedintele Petre Emanoil Neagu a raspuns ca are cerere de concediu….si a subliniat “de data asta”….si a mai adaugat prin cateva vorbe ca “nu e normal” sa plece in interes personal…de la serviciu. Asadar vom continua ancheta noastra si rugam factorii responsabili din CJ sa nu-l mai acopere pe acest derbedeu!

I.G.

https://www.youtube.com/watch?v=3OuU0Bky_00&feature=youtu.be