„Ziua portilor deschise” la Statiunea de Cercetare Dezvoltare pentru Legumicultura Buzau cu ocazia a „60 de ani in Slujba Legumiculturii Romanesti”
Last Updated on 27/07/2017 by Iulian Gavriluta

SCDL BuzauAniversare la Statiunea de Cercetare Dezvoltare pentru Legumicultura Buzau, anul acesta se implinesc 60 de ani de cand institutia buzoiana se afla in slujba legumiculturii romanesti dar mai ales in slujba consumatorilor.

 

Evenimentul nu putea trece nemarcat si astazi, 27 iulie 2017, incepand cu ora 10.00 la sediul SCDL Buzau au loc mai multe manifestari aniversare. Vor fi adresate mesaje omagiale, se vor acorda diplome aniversare, se va vizita expozitia aniversara cu soiuri si hibrizi creatii ale SCDL Buzau. Este cunoscut de mult timp faptul ca nucleul de cercetatori din cadrul Laboratorului de Genetica şi Ameliorare al Statiunii de Cercetare –Dezvoltare pentru Legumicultura Buzau s-a straduit si a reusit sa creeze soiuri si hibrizi recunoscute atat la nivel national cat si international. Stau marturie numeroasele premii pe care in lunga perioada de timp de cand “slujeste” legumicultura le-a primit la concursuri si expozitii de gen.

LA MULTI ANI SCDL Buzau!

A.D.