UPDATE – A UCIS-O SI A STAT CU CADAVRUL IN CASA 4 ZILE. CRIMINALUL SI-A RECUNOSCUT FAPTA. Femeie de 57 de ani posibil ucisa cu toporul si cutitul de concubinul de 52 de ani. IPJ Buzau nu se pronunta
Last Updated on 27/07/2017 by Iulian Gavriluta

Crima BuzauS-a intamplat la Cilibia in cursul zilei de luni. Potrivit primelor declaratii se pare ca o femeie din Cilibia in varsta de 57 de ani a fost ucisa cu bestialitate de concubinul sau (52 DE ANI). Acesta i-a aplicat victimei mai multe lovituri cu toporul si un cutit dupa care a ascuns cadavrul.

 

Armele crimei se pare ca au fost ascunse intr o sacosa. In urma cu putin timp criminalul a fost incatusat de politistii din localitate. Cadavrul a fost gasit in stare avansata de putrefactie. TOTUL A FOST ANUNTAT LA "112" DE UN LOCALNIC. Potrivit IPJ Buzau  in momentul de fata nu a fost oferit niciun punct de vedere.

E.S.

UPDATE - Agresorul si-a recunoscut fapta. Cadavrul a fost observat pe fereastra casei de o vecina a femeii care a intrat in curtea gospodariei. Barbatul a fost retinut si va fi supus unei expertize psihiatrice. Daca se va constata ca a facut crima cu discernamant va fi acuzat de omor deosebit de grav si risca o pedeapsa de pana la 20 de ani. Potrivit localnicilor in ultimele zile barbatul acuzat de crima avea un comportament ciudat. 

CRIMINAL CILIBIA