FOTO – Respect pentru un camarad – comemorare la Divizia 2 Infanterie „Getica”
Last Updated on 27/07/2017 by Iulian Gavriluta

comemorare Getica BuzauJoi, 27 iulie a.c., la sediul comandamentului Diviziei 2 Infanterie „Getica” a avut loc o ceremonie de comemorare a locotenentului Gabriel Dinicică. Militarul a suferit un accident miercuri, 26 iulie, în jurul orei 14.40, în timpul unui exercițiu de parașutare, în zona aerodromului Zărnești. Militarului i-a fost acordat primul ajutor la fața locului, însă, cu toate eforturile echipei de intervenție SMURD, a fost declarat decedat în jurul orei 15.35.

 

Locotenentul Gabriel-Cristian Dinicică, din Direcția Informații Militare, era în vârstă de 30 de ani, fiind angajat în Ministerul Apărării Naționale din anul 2013. Era căsătorit și avea un copil.

Adrian Țuțuianu, ministrul apărării naționale, este alături de familia militarului căzut la datorie și transmite, în numele întregului personal, sincere condoleanţe.

Acum, la pierderea unui camarad, care a păstrat vie tradiţia militară, devotat uniformei militare, noi, militarii din cadrul Diviziei 2 Infanterie „Getica” ne exprimăm profundul regret la trecerea în lumea veșnică a locotenentului Gabriel Dinicică.

E.S.

{vsig}comemorare-Getica-camarad{/vsig}