Sub obladuirea atenta a lui Facalet, la D.A.S. Buzau s-au declansat “Razboaiele Vaginului”
Last Updated on 26/07/2017 by Iulian Gavriluta

facaletMult trambitata comasare a institutiilor de asistenta –sociala din municipiul Buzau a inceput asa cum era de asteptat cu stangul. Mult timp s-a crezut ca aceasta nou creata mega institutie urma sa aiba ca manager general pe fostul comis voiajor, vanzator de gemuri si transformat peste noapte in expert in asistenta –sociala prin achizitionarea unei diplome de la o evidenta institutie de invatamant privata, consilierul local si sef al tineretului psd-ist Lambru Daniel.

 

Dar planurile lui Donald Tom aveau in vedere o cu totul alta persoana, pe care impreuna cu sefa de personal Geta Cristea au facut tot posibilul sa o impinga in fruntea institutiei, dar fleacul celor 10 puncte care trebuiau luate de la ANFP pe langa cele 60 de Primaria Buzau, s-au dovedit un obstacol mult prea mare pentru Mariana Cazacu, contabila –sefa de la caminul de batrani Marghiloman.

Incapatanarea Gabrielei Antonescu si se pare, (spun sursele noastre) un subtil ajutor de la disidenta PSD de la Buzau, au facut ca aceasta sa castige mult ravnita pozitie de director executiv. Care pozitie vine la pachet cu o gramada de probleme, unele de-a dreptul greu de anticipat.

Chipul Gabrielei Antonescu nu este unul public, deoarece primarul Buzaului a facut din validarea acesteia in sedinta consiliului local un eveniment aproape anonim, total neelegant si nepoliticos, tinand cont ca era vorba de Directorul executiv al celei mai important serviciu din primarie (cu un buget anual de peste 7 milioane de euro), dar si prin faptul care este vorba despre o femeie ("saraca" a fost prezenta in sala, dar nebagata in seama de nimeni?!). In mod normal ar fi trebuit prezentata, felicitata si apoi validata. Dar ostilitatea evidenta a lui Toma fata de cea care a “indraznit” sa ii sfideze autoritatea si a candidat, dar mai ales a castigat o pozitie pe care o promisese in lungi intalniri la prima ora a zilei contracandidatei acesteia, este de acum un fapt public.

Harababura administrativa, dar mai ales conflictele mocnite, generate de aceasta reorganizare au izbucnit insa cu o forta neasteptata inca din prima luna a functionarii comune.

Directoarea Antonescu se pare ca este depasita de situatie si tinand cont ca se afla intre ciocanul administrativ a lui Toma (care abia asteapta sa ii dea primul din cele doua calificative de nesatisfacator, care ar trimite-o LEGAL in somaj)  si nicovala problemelor reale pe care comasarea le scoate la iveala pe zi ce trece incepe sa adopte masuri de un ridicol extrem, cum ar fi aceea ca de astazi, 26 iulie,  toate institutiile subordonate trebuie sa transmita un raport prin fax care musai trebuie sa ajunga pana la ora 10 in mana dumneaei pentru a fi studiat si analizat.

O anuntam prieteneste (ca pe cineva care a sustintut fara rezerva, candidatura onesta a domniei sale)  ca genul asta de initiativa nelegala, in afara de a fi de un ridicol extrem, nu are ca efect decat un consum inutil de foi si tus si adaugarea unor noi animozitati peste cele deja existente!

Dar ca sa revenim la titlu….razboiul a inceput…iarna e aproape, cine va castiga din disputa Antonescu-Ionita-Cazacu?…..dar aceasta in episodul urmator! Tineti aproape - mergem mai departe decat ar banui unii si mai adanc decat si-ar dori altii!

DIDIMOS