Alesii se misca – vicepresedintele CJ Adrian Petre ii da idei ministrului culturii, buzoianul Lucian Romascanu (FOTO). Vezi ce lege s-a propus in cadrul unei sedinte de lucru
Last Updated on 26/07/2017 by Iulian Gavriluta

Adi Petre RomascanuMiercuri 26 iulie a.c. vicepresedintele CJ Adrian Petre, impreuna cu managerul Institutului National al Patrimoniului - Stefan Balici si directorul Direcției de Conservare si Promovare a Culturii Tradiționale - Oana Petrica a participat la o ședința de lucru la Ministerul Culturii, condus de buzoianul Lucian Romascanu – ministru de resort.

 

“Sedinta a avut ca principal subiect initierea Legii mestesugurilor artistice si a meseriilor traditionale – normativ absolut necesar dezvoltarii si pastrarii mestesugurilor si traditiei noastre romanesti. Consider ca traditia si autenticitatea  obiectelor populare trebuie pastrate si aparitia unei legi a mestesugarilor este necesara pentru a reusi atragerea tinerilor catre meseriile traditionale”, a precizat pentru NEWS BUZAU Adrian Petre, vicepresedintele CJ Buzau .

I.G.

Ministru Culturii Adi Petre