VIDEO – Cuplu ramas cu masina suspendata, a fost salvat de jandarmii buzoieni
Last Updated on 24/07/2017 by Iulian Gavriluta

salvare masinaIn data de 23.07.2017, in jurul orei 15:30, la dispeceratul unitatii s-a primit un apel prin S.N.U.A.U 112 de la M. D., prin care anunta de faptul ca, in timp ce se deplasa cu sotul si copilul de 5 luni, cu autoturismul proprietate personala pe un drum forestier dintre comuna Lopatari, sat Plaiul Nucului si comuna Chiliile, in urma unei ploi torentiale a ramas cu masina blocata in noroi, existand pericolul alunecarii autoturismului intr-un parau.

In acest sens, la fata locului s-a deplasat o echipa de interventie din cadrul Detasamentului 5 Jandarmi Patarlagele/ Postul de Jandarmi Montan Berca, care participa la misiunea de asigurare a ordinii si linistii publice la sarbatoarea comunei Lopatari.

S-a tinut permanent legatura telefonica cu persoana apelanta, care a informat efectivele de jandarmi despre starea lor de sanatate, precum si despre locul in care se afla, datele transmise de catre apelant fiind destul de neclare, acestia nefiind din partea locului.

Totodata, din cauza aluviunilor depuse pe drum, o parte din traseu a fost parcursa pe jos, iar in jurul orei 17:20 efectivele de jandarmi au ajuns la locul indicat impreuna cu efective de politie din cadrul Sectiei 3 de Politie Berca, unde au gasit cele 3 persoane in stare buna de sanatate, fiind preluate si transportate la sediul Postului de Jandarmi Montan Berca, de unde au plecat spre domiciliu.

I.G.

 

https://www.youtube.com/watch?v=094J3wfC6xI&feature=youtu.be