Misterul a fost elucidat! De ce era avocatul Florescu, consilier local, impotriva lui Toma? Citeste aici totul…vezi la ce “reprezentanta”se inhama “bautorul de Coca-Cola” din CLM
Last Updated on 24/07/2017 by Iulian Gavriluta

HCLM FlorescuBuzoienii au fost uimiti de atitudinea din ultima vreme a consilierului local Constantin Florescu, care, “parca” lucra impotriva primarului Toma si a partidului care l-a propulsat in miniparlamentul local. De fapt lucrurile sunt mult mai simple – ca avocat, consilierul Florescu a avut si are cate ceva de spus si nu e dispus sa mearga pana in panzele albe alaturi de smecheriile primarului. Astfel, in CLM, lucrurile s-au transat asa:

 

…se acorda un mandat general domnului consilier local Constantin Florescu în vederea reprezentării Consiliului Local al municipiului Buzău în faţa instanţelor judecătoreşti”. Astfel, avocatul fost judecator, primeste si el cativa “parai” de la Municipalitate si se va face ca isi face treaba in instante. Vom vedea daca “Casa Florescu” este mai dihai decat “Casa Salcutan”, cert este insa ca e mult mai iscusit in “chichite” avocatesti. Iata spicuiri din Proiectul de Hotarare care il va face probabil mai potolit pe Florescu, gata sa isi bea coca-cola in liniste la sedintele CLM: “PROIECT DE HOTARARE NR. 258 din data de 12.07.2017 - privind acordarea unui mandat general domnului consilier local Constantin Florescu în vederea reprezentării Consiliului Local al municipiului Buzău în faţa instanţelor judecătoreşti…”, “…Art.1.- Se mandatează domnul consilier local Constantin Florescu să reprezinte interesele Consiliului Local al municipiului Buzău în toate litigiile aflate pe rolul instanţelor judecătoreşti în care acesta este parte, având ca obiect suspendarea şi/sau anularea următoarelor hotărâri ale consiliului local: Hotărârea Consiliului Local nr. 267/2016 privind aprobarea înfiinţării Poliţiei Locale a municipiului Buzău ca instituţie publică de interes local, cu personalitate juridică, sub autoritatea Consiliului Local al municipiului Buzău; Hotărârea Consiliului Local nr. 270/2016 privind stabilirea listei bunurilor şi obiectivelor aflate în proprietatea Municipiului Buzău sau în administrarea autorităţilor administraţiei publice locale sau a altor servicii/instituţii publice de interes local a căror pază se asigură de Direcţia de Poliţie Locală Buzău; Hotărârea Consiliului Local nr. 93/2017 privind abrogarea Hotărârii Consiliului Local al Municipiului Buzău nr. 193/2016 pentru aprobarea organigramei, numărului de personal şi statului de funcţii din cadrul aparatului de specialitate al primarului pentru anul 2016; Hotărârea Consiliului Local nr. 94/2017 pentru aprobarea organigramei, numărului de personal şi statului de funcţii din cadrul aparatului de specialitate al primarului pentru anul 2017; Hotărârea Consiliului Local nr. 120/2017 pentru aprobarea organigramei, numărului de personal şi statului de funcţii din cadrul Poliţiei Locale a Municipiului Buzău; Hotărârea Consiliului Local nr. 121/2017 pentru aprobarea Regulamentului de Organizare şi Funcţionare al Poliţiei Locale a Municipiului Buzău.

Art. 2.- În temeiul mandatului de reprezentare, domnul consilier local Constantin Florescu va semna toate actele procedurale care se vor emite în numele şi pe seama Consiliului Local al municipiului Buzău. Mandatul este dat pentru toate actele judecăţii, inclusiv formularea de cereri, căi de atac, acte de renunţare la judecată, tranzacţii şi altele asemenea…”.

I.G.