EXCLUSIV (FOTO DOCUMENTE) – Citeste aici ce raspuns da Institutia Prefectului sesizarii redactiei NEWS BUZAU privitoare la o posibila deversare de reziduuri in raul Buzau de catre societatea SOUFFLET MALT ROMANIA
Last Updated on 24/07/2017 by Iulian Gavriluta

deversare ape uzate SOUFFLET BUZAU“Avand in vedere sesizarea dumneavoastra (NEWS BUZAU – n.r.)…prin care ne comunicati, ca pe raza municipiului Buzau in dreptul SC SOUFFLET MALT ROMANIA, exista o conducta care deverseaza ape uzate direct in raul Buzau, va comunicam ca aspectele semnalate au fost sesizate Administratiei Bazinale de Apa Buzau – Ialomita.

 

Prin adresa… Administratia Bazinala …ne comunica faptul ca personal de specialitate din cadrul A.B.A. …in prezenta reprezentantilor SC SOUFFLET MALT ROMANIA au verificat in teren aspecte sesizate si au constatat ca respectiva conducta apartine societatii mentionate…” (mai multe din raspuns in documentele atasate!). De asemenea, Institutia Prefectului a dispus ca A.B.A. sa monitorizeze calitatea apelor epurate - deversate in raul Buzau si sa dispuna ca SOUFFLET MALT ROMANIA sa respecte indicatorii de mediu in domeniu, in caz contrar societatea trebuie amendata conform legii.

MAI MULTE DETALII IN IMAGINILE ALATURATE!

I.G.

P.S. Din motive de “furaciune” de subiecte de presa nu dezvaluim harta cu pozitia conductei respective.

{vsig}soufflet-ape-uzate-Buzau{/vsig}