DUPA MUNCA SI RASPLATA! 25 de elevi buzoieni cu nota 10 la Evaluarea Nationala si BAC vor fi premiati de Guvern. Vezi aici ce sume vor primi

Elevi nota 10Fiecare absolvent de clasa a VIII-a care a obtinut media 10 la Evaluarea Nationala va fi premiat cu o suma de bani, dar si cei cu media maxima la bacalaureat vor fi recompensati in bani. „Se aproba acordarea de stimulente financiare in valoare de 1000 de lei fiecarui absolvent al clasei a VIII-a care a obtinut media 10 la evaluarea nationala pentru absolventii clasei a VIII-a – 2017.

 

Se aproba acordarea de stimulente financiare in valoare de 3000 de lei fiecarui absolvent de liceu care a obtinut media 10 la examenul national de bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2017”, se mentioneaza in proiectul Executivului. Sumele necesare acordarii acestor stimulente financiare se vor aloca din bugetul aprobat pe anul 2017 Ministerului Educatiei Nationale. La Buzau 24 de elevi au obtinut nota 10 la Evaluarea Nationala si 1 elev la Examenul de Bacalaureat.

A.D.