FOTO/VIDEO CURG LACRIMI si SUNA SIRENELE! Politistii buzoieni tin un moment de reculegere in memoria colegului lor din Suceava, ucis cu bestialitate la datorie
Last Updated on 23/07/2017 by Iulian Gavriluta

Moment reculegereAstazi, 23 iulie 2017, la ora 11:00, toti politistii buzoieni aflati in serviciu vor tine un moment de reculegere si vor pune in functiune semnalele vizuale si acustice ale autospecialelor din dotare in memoria colegului lor, politistul decedat la Suceava, in timp ce isi efectua serviciul . Reamintim ca, un politist de la Transporturi Feroviare a fost omorat, joi noaptea, in jurul orei 21.15, in gara Burdujeni din Suceava, de un tanar de 24 de ani, care, potrivit imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, a venit spre omul legii si l-a injunghiat de mai multe ori, aparent fara motiv.

Un echipaj SMURD a sosit imediat pentru a-l salva pe politist, insa in ciuda eforturilor medicilor, acesta a murit. Potrivit oficialilor, nu a existat niciun fel de conflict intre politist si agresor anterior atacului si ca incidentul s-ar fi petrecut aparent fara motiv. Ancheta se desfasoara sub coordonarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Suceava. Agentul sef adjunct de politie omorat joi noaptea in Gara Suceava, Sorin Vezeteu avea 38 de ani si lucra de 15 ani in Politia TF, fara sa fi fi avut vreo abatere. Politistul se afla pe peron, facand patrularea obisnuita atunci cand sunt trenuri in gara, iar absolut nimic nu avea sa anunte ce a urmat. Barbatul era casatorit si avea doi copii minori.

E.S.

{vsig}comemorare-politist-suceava{/vsig}

 

https://www.youtube.com/watch?v=5-NfVDrOvkg&feature=youtu.be