FOTO – SCOALA DE SUCCES! Singura Scoala Europeana buzoiana din mediul rural, Scoala Gimnaziala Magura, DIPLOMA de ONOARE primita de la SENATUL Romaniei
Last Updated on 23/07/2017 by Iulian Gavriluta

Diploma de OnoareUn an incarcat cu certificate si premii, o recunoastere a muncii depuse de oameni dedicati invatamantului. Scoala Gimnaziala Magura, cea care in luna mai a acestui an, a fost desemnata SCOALA EUROPEANA, unica din mediul rural al judetului Buzau, a continuat seria premiilor de exceptie prin primirea DIPLOMEI DE ONOARE oferita de Parlamentul Romaniei – Senat – Comisia de Invatamant, Stiinta, Tineret si Sport “in semn de pretuire pentru stradaniile neobosite de a da stralucire invatamantului romanesc”.

 

Si reusitele nu se opresc aici, recent, scoala buzoiana a primit aprobare pentru un nou proiect ERASMUS PLUS, “STOP BULLYING: TAKE A STAND AND LEND A HAND”. “Felicitări! Sunt mândră că fiica mea a fost elevă acestei școli și vreau să mulțumesc pe aceasta cale tuturor cadrelor didactice pentru dăruire și implicare. Mult succes în continuare și multă putere de muncă!” sunt cuvintele unui parinte a carui fiica a invatat pe bancile acestei scoli si sunt foarte multi astfel de parinti care aduc multumire colectivului de cadre didactice din Scoala Gimnaziala Magura. Dincolo de cuvinte sunt clipe, ore, zile pe care acesti modelatori de suflete si caractere le petrec cu mana pe mana elevilor, cu rabdare, cu toleranta, cu speranta dar mai ales cu multa dragoste. Ati reusit sa dati stralucire unor suflete, unei scoli, unei comunitati! FELICITARI ELEVI, DASCALI, PARINTI!

A.D.

Erasmus