UPDATE FOTO – De astazi, buzoienii sunt asteptati la “ZILELE MONTEORULUI” editia a-VIII-a. Vezi aici programul complet al manifestarilor
Last Updated on 22/07/2017 by Iulian Gavriluta

Zilele Monteoru 2017Potrivit responsabililor din CJ Buzau, de astazi, timp de doua zile, au loc ZILELE MONTEORULUI editia a-VIII-a, organizate de Consiliul Judetean Buzau si Primaria si Consiliul Local Merei. Evenimentul se va desfasura in parteneriat cu Centrul Judetean de Cultura si Arta Buzau si are loc in Statiunea Sarata Monteoru, judetul Buzau. Se aniverseaza: 122 de ani de la infiintarea Statiunii Balneare Monteoru, 132 de la infiintarea comunei Monteoru, 92 de ani de fuctionare a ,,Minei de Petrol " si 507 ani de la prima atestare documentara a zonei Sarata – Buzau.

 

Potrivit programului anuntat, vor evolua urmatorii artisti: Madalina Manolache , Maria Alexandra Palade, Andrada, Adriana Stuparu, Diana Ionita, Nicolae Oprisan, Atena Bratosin , Ion Baicus, Maria Burlacu , Razvan Motoc, Alexia Tarcoci , Loredana Craciun si Mario Buzoianul, dar si de artisti nationali : F Charm , Andreea Balan, Nicolae Datcu, Lorenna, Adriana Antoni si Ion Paladi. La finalul spectacolelor va avea loc un frumos foc de artificii.

I.G.

{vsig}parada-Monteoru-2017{/vsig}

 

Program Zilele Monteoru Buzau 2017