Vrei sa devii artist? TINERII AU TALENT – Showcase of Young Talent a pornit in cautarea talentelor printre elevii de liceu
Last Updated on 21/07/2017 by Iulian Gavriluta

Tinerii au talentA doua editie a Showcase of Young Talent (SYT) va avea loc intre 15 si 17 septembrie la Bucuresti si cauta tinere talente din toata tara pentru a-i expune publicului pasionat de arta. Dedicat artistilor de liceu, SYT este un program intensiv de 3 zile, care cuprinde o expozitie de arte vizuale & mixed media (ilustratii, picturi, colaje, instalatii), fotografie, proiectii de scurtmetraje, concerte si spectacole de teatru, toate realizate de tineri cu varsta cuprinsa intre 14 si 19 ani.

 

Curatorii sunt profesionisti consacrati din fiecare domeniu: Gianina Carbunariu, dramaturga, regizoare & manager de teatru, Vladimir Proca, tobosar Robin and the Backstabbers, Andrei Pungovschi, fotojurnalist, Eugen Radescu, curator & director Bucharest Biennale si Adrian Sitaru, scenarist si regizor de film.

 Pe langa realizarea selectiei, curatorii SYT vor oferi feedback tinerilor artisti si vor sustine masterclass-uri dedicate acestora, in cadrul sectiunii SYT&Talk.

 SYT VISUAL ARTS (pictura, desen, ilustratie, colaj) & SYT MIXED MEDIA (instalatii): Eugen Radescu

SYT PHOTO (fotografie): Andrei Pungovschi

SYT SHORTS (scurtmetraje): Adrian Sitaru

SYT DRAMA (spectacole de teatru tanar): Gianina Carbunariu

SYT MUSIC (trupe, muzicieni, DJ): Vladimir Proca

Inscrierile se fac la adresa syt@ideoideis.ro, pana pe 06 august 2017, ora 17:00, prin trimiterea informatiilor solicitate in Regulamentul SYT, in functie de domeniul la care vreti sa aplicati.

Important: Pentru tinerii din afara Bucurestiului, organizatorii asigura transportul, cazarea si masa pe perioada festivalului.

E.S.