UPDATE – 4 persoane transportate la SJU Buzau. Accident grav vineri seara pe bulevardul Balcescu din Buzau – 2 pietoni grav raniti!
Last Updated on 21/07/2017 by Iulian Gavriluta

accVineri seara s-a produs un grav accident rutier pe bulevardul N.Balcescu din Buzau: o soferita in varsta de 23 de ani din oras in timp ce voia sa efectueze virajul la stanga (zona Galeriile de Arta)a pierdut controlul volanului si a acrosat 2 pietoni in varsta de 41 respectiv 35 de ani.

 

Din accident a rezultat si ranirea usoara a soferitei si a unui  pasager de 38 de ani. Toti au fost transportati la spital. A fost intocmit dosar penal. Soferita a fost testata alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. Se fac cercetari.

I.G.

UPDATE - Soferita care conducea un BMW se pare ca rula cu viteza pe bulevard (zona Galeriile de Arta) si vrand sa ocoleasca un pieton pe zebra (venea dinspre Primarie catre Prefectura) a nimerit pe contrasens izbind violent un copac si ranind grav pe doi pietoni care circulau pe trotuar. Ea si alt pasager din bolid au fost transportati impreuna cu cei doi raniti la UPU Buzau pentru investigatii.