Teribilist gonind cu 158 km/h – oprit la timp de politistii rutieri. Vezi aici amanunte
Last Updated on 20/07/2017 by Iulian Gavriluta

sofer vitezomanIn cadrul actiunilor desfasurate de politistii cu atributii pe linie rutiera din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Buzau, pentru neregulile constatate in trafic au retinut in vederea suspendarii 12 permise de conducere si au aplicat 233 de sanctiuni contraventionale. 54 dintre abateri au fost comise de soferii care nu au respectat limitele legale de viteza iar 4 conducatori auto au predat permisele din cauza vitezei cu care si-au condus autovehiculele. Cea mai mare viteza – 158 km/h, a fost inregistrata de aparatul radar in cazul unui tanar de 20  de ani din Buzau, depistat la volanul autoturismului pe DN 2 E 85, in  afara localitatii Mihailesti.

Alte sanctiuni contraventionale au fost aplicate conducatorilor auto care nu au utilizat centura de siguranta (34) sau si - au condus autoturismele cu diferite defectiuni tehnice (42).

Pe langa soferii indisciplinati, politistii rutieri au mai sanctionat 31 pietoni si 10 carutasi care nu s-au conformat regulilor privind circulatia pe drumurile publice.

Tot ieri politistii au intocmit patru dosare penale. Doua dosare au vizat conducerea unor autovehicule fara a detine permis de conducere, un dosar penal a fost intocmit pentru conducerea unui autovehicul neinmatriculat, iar ultimul pentru conducerea unui autovehicul sub influenta alcoolului (0,42 mg/l alcoolemia inregistrata in cazul unui buzoian  in varsta de 30 de ani depistat la volanul autoturismului pe raza municipiului Buzau).

E.S.