Buzoieni, REVINE CANICULA! Potrivit specialistilor ne asteapta mai multe zile cu temperaturi caniculare. Vezi aici prognoza meteo
Last Updated on 20/07/2017 by Iulian Gavriluta

Temperaturi canicularePotrivit prognozei emise de catre Administratia Nationala de Meteorologie pentru a doua jumatate a lunii iulie, pana pe 23 iulie temperatura va creste usor si treptat, de la maxime in jur de 26 de grade, pana spre o medie a acestora de 34…35 de grade, vremea urmand sa devina calduroasa, local caniculara in timpul dupa-amiezelor din a doua parte a primei saptamani.

In acelasi sens vor evolua si minimele, ce vor atinge o medie de 18…19 grade, izolat urmand sa se inregistreze si nopți tropicale. Aceste valori termice, mai ridicate decat mediile multianuale se vor menține si in a doua saptamana de prognoza, o usoara scadere fiind posibila spre sfirsitul acesteia, cand este estimata o medie a valorilor maxime in jur de 32 de grade. Probabilitatea pentru fenomene specifice instabilitații atmosferice va fi in crestere dupa 23 iulie, cand mai ales in zonele de deal vor fi ploi de scurta durata si descarcari electrice.

E.S.