LA ACEASTA ORA – Joc de glezne la Carlomanesti – unsul cu toate alifiile – arbitrul-director Grigoras de la Muzeul Judetean Buzau, a convocat doar o parte a presei pentru a arata ca e prezent (?!) in siturile arheologice
Last Updated on 19/07/2017 by Iulian Gavriluta

grigoras MJB arbitru istoric bla blaIn urma articolului prin care aratam care este starea de fapt la Muzeul Judetean Buzau – arbitru Grigoras era uns cu alifie pe plaja iar subordonatii munceau de zor la descoperirea de la Pietroasele, trecandu-l pe el arbitru ca principal descoperitor de oase vechi – i s-au umflat borjocii domnului derogat la sefia MJB si a hotarat el in luminatia sa de minte ca ne va da in judecata. Pentru ce Grigoras taica?

 

Cumva esti alb ca zapada? Ia sa vedem noi cum ti-ai facut matale teza de doctorat (il cunosti cumva pe istoricul Pavelet Eugen din Ploiesti?), cum pleci tu din institutie pentru arbitraj, cam ce faci tu pe acolo de te injura toata lumea sportiva (vezi link AICI si AICI) si ce dosare penale ascunzi sub obroc?! Daca e asa doar ca sa ne umflam muschii…pai sa o facem mai tata…dar barbateste. Nu uita arbitre: noi nu ne jucam si nu vrem decat ca fiecare sa isi vada de treaba lui, acolo unde se pricepe! Prea ai fost copilasul ocolit de toate…ce mai pui ca ti-am luat si noi partea nestiind ce hahalera zace sub fata ta de fripturist sadea. Stie CJ cat lipsesti tu si ce panarame faci pe unde te duci? Avem inregistrarile cum ne injurai birjareste si inca multe altele…sa te vedem atunci daca mai “carlomanesti” ceva ca sa-ti speli fata. Nu e nicio problema nene…da-i inainte cu tupeu si cheama doar ce presa vrei…noi vom fi cu ochii pe tine – profesional vorbind! Cred ca si ANI e interesata de inavutirea ta peste noapte….declaratia de avere ce zice (ultima neinnoita AICI)? Cum isi face treaba la Muzeu stim…si o sa stiti si voi, dar arbitrajul la handbal cum este? Cumva meciuri aranjate si alte alea? Iata spicuim din presa nationala, sa nu credeti ca e de la noi:

Laurenţiu Grigoraş, arbitrul "dublei" de la Mediaş dintre Gaz Metan şi Asesoft Ploieşti şi-a bătut joc sâmbătă şi duminică de baschetbaliştii Gazului Metan şi de toţi spectatorii prezenţi în Sala Sporturilor. Prin decziile luate, dar şi prin tolerarea unor abateri evidente, Grigoraş "cel mai fluierat om din Mediaş" a reuşit să îngroape un sezon întreg al baschetbaliştilor Gazului Metan. Eu îi doresc multă sănătate....şi multe altele care nu se pot scrie, din păcate. Voi ce îi doriţi?"

SURSA: http://vasile-antipa.blogspot.ro

…recunoasteti personajele din imagini ???? adica din aia trei de care cica arbitreaza , pentru "domnii" din patria hotilor, daca vreti dovezi mai clare de atat va desenam ca la idioti .... sa revenim doua dintre acele personaje maine sunt din nou la locul faptei , de data asta nu la sibiu la mures , unul e juniorul hot olaru ( tat-su alaturi de banica a ridicat hotia la nivel de arta ) , al doilea e bibliotecarul din buzau grigoras , care dupa acel meci si-a schimbat toate cariile din gura cu o frumoasa dantura , dantura pe care maine la mures ve-ti avea onoarea sa o vizionati sub forma unui ranjet la fiecare faza la care suporterii mureseni se vor lua cu mainile de cap .... 

SURSA: http://www.totalbaschet.ro/articol/ACTUALIZAT-FINALA-2013-Brigada-de-arbitri-a-Meciului-5~22745

Cum se face ca nu vede…Grigoras “alifias”!!!

https://www.youtube.com/watch?v=E954W4fS13c

minutele 0:57, 1:19, 4:04, 4:30, 5:04,  …

https://www.youtube.com/watch?v=OpAqkZyz8h0

I.G.