Buzoieni, nu v-ati facut planuri de vacanta? Vesti bune, pachetele turistice pentru orasele europene scad cu pana la 40%. Vezi aici unde poti calatori in aceasta vara la pret redus
Last Updated on 16/07/2017 by Iulian Gavriluta

Pachete turistice vara 2017In lunile iulie si august, preturile pachetelor turistice tip city-break in marile orase europene scad cu pana la 40%, pe fondul diminuarii turismului de business si celui de conferinte. cateva exemple de preturi ale pachetelor turistice pentru doua persoane, trei nopti de cazare, in camera dubla, inclusiv biletele de avion: Praga (hotel de patru stele) 500 de euro in iulie-august, fata de 650 de euro in iunie sau septembrie; Viena (hotel de cinci stele) 595 de euro comparativ cu 780 de euro in aceleasi intervale; Roma (hotel patru stele) 525 de euro fata de 880 de euro; Paris 630 de euro comparativ cu 880 de euro si Londra (hotel de patru stele) 520 de euro fata de 750 de euro.

Romanii prefera sa viziteze pe timp de vara orasele Amsterdam, Lisabona, Paris, Barcelona si Londra, excursie pentru care aloca minimum 250 de euro/persoana. In luna august, potrivit ofertelor agentiilor de turism, un city break la Berlin (cazare in hotel de trei stele, fara masa, dar cu bilet de avion inclus) costa 99 euro/persoana, iar la Bologna (cazare cu mic dejun la hotel de patru stele si bilet de avion) 159 euro/persoana. Asadar, consultati cu atentie ofertele agentiilor, respectati sfaturile politistilor privind “biletul spre vacanta” si datele de identificare ale cardului si contului dumneavoastra si…..CONCEDIU PLACUT!

E.S.